Silikonsuz, mikrofonu ortalama veya ortalama üstü, ses kasabileceğim kablolu kulaklık önerebilir misiniz? Piyasayı bilmediğimden belirli bir bütçem yok fakat F/P ürünler önerirseniz arasından seçim yapabilirim.
Silikonsuz, mikrofonu ortalama veya ortalama üstü, ses kasabileceğim kablolu kulaklık önerebilir misiniz? Piyasayı bilmediğimden belirli bir bütçem yok fakat F/P ürünler önerirseniz arasından seçim yapabilirim.
Kulak üstü istemiyorum bir süre kullanınca çok sıkıyor.Hocam ikinci el temiz HyperX could 2 bulursanız hem çok uyguna geliyor hem zaten kalitesi belli.
Kulak üstü istemiyorum bir süre kullanınca çok sıkıyor.
Benim Bluetooth kulaklık ile aramaya girince sesleri boğuk vermeye başlıyor. Bunlarda öyle bir sıkıntı olmaz değil mi?En iyi seçenek bunlar herhalde o zaman.![]()
Wraith Sense IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Wraith evoX IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Benim Bluetooth kulaklık ile aramaya girince sesleri boğuk vermeye başlıyor. Bunlarda öyle bir sıkıntı olmaz değil mi?
Tamamdır teşekkür ederim.Bu kablolu yüksek ihtimalle öyle bir şey olmaz ama yine de siz birkaç inceleme videosuna bakın istemediğin bir şey çıkmasın diye.
Ben biraz baktım da Tangzu'nun bir kulaklığını buldum 17 dolara. Nasıl olduğu hakkında bilginiz var mı?Bu kablolu yüksek ihtimalle öyle bir şey olmaz ama yine de siz birkaç inceleme videosuna bakın istemediğin bir şey çıkmasın diye.
Tamamdır teşekkür ederim.
Ben biraz baktım da Tangzu'nun bir kulaklığını buldum 17 dolara. Nasıl olduğu hakkında bilginiz var mı?
![]()
TANGZU WAN ER SG Hifi in Ear New 10mm Dynamic Driver Earphone
TANGZU HiFi In-Ear Headphones, Shan Guan Wan Er 10mm PET Diaphragm Dynamic Coil Unit Skin-friendly Resin Cavity Imported from Germany Replaceable 0.78mm Two-Pin Plug High Purity Oxygen-Free Copper Plated Silver Wire Ergonomic Design Classical Chinese Style Panel Two Colors, Two Modestangzu.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.