Kablolu kulaklık önerisi

Nealf

Decapat
Daha fazla  
Silikonsuz, mikrofonu ortalama veya ortalama üstü, ses kasabileceğim kablolu kulaklık önerebilir misiniz? Piyasayı bilmediğimden belirli bir bütçem yok fakat F/P ürünler önerirseniz arasından seçim yapabilirim.

Silikonsuz, mikrofonu ortalama veya ortalama üstü, ses kasabileceğim kablolu kulaklık önerebilir misiniz? Piyasayı bilmediğimden belirli bir bütçem yok fakat F/P ürünler önerirseniz arasından seçim yapabilirim.

Hocam ikinci el temiz HyperX could 2 bulursanız hem çok uyguna geliyor hem zaten kalitesi belli.

Kulak üstü istemiyorum bir süre kullanınca çok sıkıyor.

En iyi seçenek bunlar herhalde o zaman.

En iyi seçenek bunlar herhalde o zaman.
Benim Bluetooth kulaklık ile aramaya girince sesleri boğuk vermeye başlıyor. Bunlarda öyle bir sıkıntı olmaz değil mi?

Bu kablolu yüksek ihtimalle öyle bir şey olmaz ama yine de siz birkaç inceleme videosuna bakın istemediğin bir şey çıkmasın diye.
Tamamdır teşekkür ederim.

Bu kablolu yüksek ihtimalle öyle bir şey olmaz ama yine de siz birkaç inceleme videosuna bakın istemediğin bir şey çıkmasın diye.
Ben biraz baktım da Tangzu'nun bir kulaklığını buldum 17 dolara. Nasıl olduğu hakkında bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkür ederim.

Ben biraz baktım da Tangzu'nun bir kulaklığını buldum 17 dolara. Nasıl olduğu hakkında bilginiz var mı?

Bu modelde çok iyidir alınabilir yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı