15-20 mod rahat yükleriz. 2 kişi aktif, Max 4 kişi oynayacağız. 4 GB RAM yeter mi? Ve sunucuyu nereden almalıyım?
Aldım şimdi ama sunucuya mod yüklüyorum girerken hata veriyor. Neden olabilir sence? Offlineda sorunsuz çalışıyor modlarsaganetwork'ten alabilirsin.
Aldım şimdi ama sunucuya mod yüklüyorum girerken hata veriyor. Neden olabilir sence? Offlineda sorunsuz çalışıyor modlar
oynadığım paket Farmers Delight modu milyonlarca indirmesi var.Client bazlı modlar var, bir çok mod paketi yapımcısı umursamıyor onları. Client bazlı olanları silmen lazım. Ben BMC4 falan oynuyorum. Popüler paketlerden oynarsan böyle dertlerin olmaz.
Pardon, sen kendi bulduğun modları yüklüyorsun sanırım. Verdiği hatayı atma şansın var mı?
Orjinal yok maalesefHocam hiç bunlarla uğraşmayın. Orijinal minecrafta sahipseniz, e4mc veya essential modunu kurun. Modlu modsuz sorunsuzca sunucu kurup oynayabilmenizi sağlıyor. Hem normal modlarla aynı mantıkta kuruluyor hemde essential'ın çok daha fazla özelliği var. Şiddetle tavsiye ediyorum.
e4mc orijinal minecraft gerektirmiyor.Orjinal yok maalesef
E4mc bir mod indirme sitesi mi? Eğer sunucu açma sitesiyse bu ay yeni aldım sunucuyu boşa gitsin istemem.e4mc orijinal minecraft gerektirmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.