1.200.000 TL'den 1.350.000 TL'ye kadar aile için araba önerisi

Denk gelmemiştim ancak seat arona da hoşuma gitti şuan skoda kamiq mi seat arona mı ?
İkisi de aslında aynı arabalar. Fakat Arona'da Travel Assist gibi özellikler de var sanırım.

2020 A3 var hocam bizde A3 almayı düşünüyoruz ne 2016'sı.
Makyajlı kasa yok yine de bu fiyata. Makyajsız A3'te açıkçası bu bütçede çok boş bir araç. Segment küçültüp iki kat dolu araçlar almak daha mantıklı bence.

İkisi de aslında aynı arabalar. Fakat Arona'da Travel Assist gibi özellikler de var sanırım.

Makyajlı kasa yok yine de bu fiyata. Makyajsız A3'te açıkçası bu bütçede çok boş bir araç. Segment küçültüp iki kat dolu araçlar almak daha mantıklı bence.
Evet özellik bakımından a3 düşük kalıyor şuan aklımda kalanlar Octavia arona kamiq megane corolla

Hocam şimdi Audi'lere baktım da harbiden 2016ları o fiyata satılıyor. 3 4 gün önce 1.200.000 TL'ye bulmuştum boyasız değişensiz 3000 trameri vardı 2020 modeldi anlayamadım.
1.6m 1.7m çıktığında a3 2020 s line bulabilirsiniz ozaman güzel olur

Fk8 kasa Honda Civic bakabilirsiniz 1.6 VTEC'ler yokuş görünce azer bülbüle dönüyor ama eco alırsanız az bir yakıt masrafı oluyor 1.5 Turbo VTEC'ler çok iyi kaçıyorlar çok çevik araçlar ama onların da yakıt problemi var kısacası bana kalırsa 1.6 eco işinizi görür.

A3 bende beğeniyorum ancak bizimkiler sıcak bakmıyor byd atto elektrikli sanırım uymaz tucson civic olabilir
a3 çöp alma daha iyi. o fiyata daha düzgün daha fazla seçenek sunan araçlar var özellikle kendi grubundaki Seat bile daha fazla seçenek ve konfor sunuyor gerek yok. Puma kötü bir araç çok iyi beklentiyle girdik ama o fiyata ford grubunundan focus 1.5 daha iyi.

Bu fiyatta 1.5 E-TSI Leon'da var. Kazası sadece soldan boya ve Doğuş'ta yapılmış. Kaza görselleri de var.
Seat Xcellence alınmaz FR daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı