1.200 TL klavye önerisi

Logitech G213 Prodigy öneririm. Gecikme süresi 4.9ms ile çoğu mekanik klavye ile yarışıyor. Membran yapıda bir klavye.

Mekanik klavye olmaması büyük eksi ki Ortalama fiyatı 1350 civarı bunun. 1400'e membran olan SteelSeries Apex 3 var. Bu bütçede custom klavye daha mantıklı.

Mekanik klavye olmaması büyük eksi ki Ortalama fiyatı 1350 civarı bunun. 1400'e membran olan SteelSeries Apex 3 var. Bu bütçede custom klavye daha mantıklı.
1350 derken? 1099₺ye var Logitech G213 Prodigy. 300 lira fazla verip niye Steelseries alınsın?

Logitech G213 gecikmesi 4.9ms iken Steelseries Apex 3 gecikmesi 12.4ms. Arada ciddi fark var.

Kaynak: SteelSeries Apex 3 Review

Mekanik olmaması hangi yönden eksi? 1099₺ civarındaki mekanik klavyeler çok daha çabuk arızalanıyor, yay sesi, takırtısı tukurtusu eksik olmuyor. Gecikme anlamında da çoğu mekanik klavyeden iyi bir gecikme süresi var. Her türlü bu fiyatta en mantıklı klavye olduğunu düşünüyorum.

1350 derken? 1099₺ye var Logitech G213 Prodigy. 300 lira fazla verip niye Steelseries alınsın?

Logitech G213 gecikmesi 4.9ms iken Steelseries Apex 3 gecikmesi 12.4ms. Arada ciddi fark var.

Kaynak: SteelSeries Apex 3 Review
Ben resmi satıcılardan baz alıyorm. PTT AVM, Hepsiburada değişik değişik satıcıları olanlardan değil.
His olarak Apex 3 daha başarılı. Gecikme olarak G213 olabilir ama bu bütçede 2 klavye de çok pahalı.

• His subjektif bir değerlendirme. Gecikme ise objektif. Ben Rtings.com'un yaptığı değerlendirmenin sonucuna göre konuşuyorum.
  • 1100₺lik fiyatı ile membran klavye bile olsa G213 Prodigy mantıklı bir tercih. En ucuz satıcıda 1500₺ olan Steelseries Apex 3 elbette özelliklerine göre oldukça pahalı. G213 yerine önerilebilecek bir alternatif değil. 1500₺ civarına çıkınca mekanik klavyelerin tercih edilebilir olanları başlıyor çünkü. Örn: Ajazz ürünleri
  • Satıcı kapalı kutu orijinal ürün yolluyorsa kim olduğunun önemi yok. Ptt AVM'de de, Hepsiburada'da da ürün orijinali gibi gelmezse iade etme şansına sahipsiniz. Garanti sürecini de Logitech kendisi yürütüyor.

Logitech G213 Prodigy öneririm. Gecikme süresi 4.9ms ile çoğu mekanik klavye ile yarışıyor. Membran yapıda bir klavye.

Aklımda bu klavye vardıda kararsızım.

Ben resmi satıcılardan baz alıyorum. PTT AVM, Hepsiburada değişik değişik satıcıları olanlardan değil.
His olarak Apex 3 daha başarılı. Gecikme olarak G213 olabilir ama bu bütçede 2 klavye de çok pahalı.

Aklımdada iki klavyede var cok kararsızım vallahi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı