1.200 TL klavye önerisi

• Konuyu başlatan N4P01
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 687
Çok mu biliyorsun acaba? Aula'ymışta Attack Shark'mış markalara bak 🤣 kankan değilim üslubunu koru.
Birkaç gün sonra konu açmaya başlarsınız klavyenin 7 8 tane tuşu bozuldu çalışmıyor diye.

Aula'yı kaç bin kişi aldı aralarından 200 tanesi bozuk çıksa bile kafi ama aldığın Rampage klavyede 500 tane satsa 150 tanesi 2 ayda cortluyor ayrıca 1000TL'lik Rampage'de hotswap, gasket Mount tasarım ve Wireless var mı?

Çok mu biliyorsun acaba? Aula'ymışta Attack Shark'mış markalara bak 🤣 kankan değilim üslubunu koru.
Birkaç gün sonra konu açmaya başlarsınız klavyenin 7 8 tane tuşu bozuldu çalışmıyor diye.

Nasıl hitap etmemi istersin bilmiyorum ama Rampage de kullandım sol tuşları çalışmamaya başladı ben boşuna mı diyorum burada Rampage kötü diye :D? Bir geçmişim var da diyorum siz anca Rampage kullanmaya devam edin klavyeme laf edersiniz sonra :)

Vallahi bir şeyi savunduğum falan yok görebileceğin üzere. Adı sanı duyulmamış hiçbir geri bildirimi olmayan markalar atıp Rampage önermiş olanlara saldırıyorsunuz tam aksi :D

Dostum yurt dışında ünlü markalar Türkiye'de adı değiştirilmiş Gamepower Rampage gibi değil. Rampage'yi bilmiyorum ama Gamepower ürünlerini Çin'den alıp üstüne marka basıyor çoğu Türk marka da böyle yapıyor siz hala hangi switchi kullandığınızı bilmiyorsunuz Rapid trigger özelliğiniz yok Max blue switch red switchiniz var.

Teşekkür ederim kabullenişin için :)

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı