ak680 manyetik kablolu kompakt manyetik klavye gecikme süresi sadece 1ms abs çift taraflı enjeksiyon kalıplama üst yapı sessiz manyetik klavye oyun oyuncuları için Temu' düşük fiyata. Temu' gönderilen ürünlerde ücretsiz gönderim, elektronik Temu'da indirimde.
Hocam mekanik klavye arıyorum, %60 ve %65 istemiyorum fakat F1 F2 gibi F tuşları olursa olur. Ve yurtiçinden alacağım bir tane ürün buldum fakat gecikme vb. sorunlar yaşatır mı bilemedim güzel midir ya da önerebilirseniz sevinirim bütçe 1.200 civarı.
Attack shark K75 hocam bunu önerebilirim. Full RGB ile 16.8 milyon renk verebiliyor her tuşa. Ayrıca switchleri oldukça kaliteli Anti-Ghosting klavye kaçırmayın. Aklınızda soru varsa klavye ile ilgili sorabilirsiniz elimde şu an .
Attack shark K75 hocam bunu önerebilirim. Full RGB ile 16.8 milyon renk verebiliyor her tuşa. Ayrıca switchleri oldukça kaliteli Anti-Ghosting klavye kaçırmayın. Aklınızda soru varsa klavye ile ilgili sorabilirsiniz elimde şu an .
Çok mu biliyorsun acaba? Aula'ymışta Attack Shark'mış markalara bak Kankan değilim üslubunu koru.
Bir kaç gün sonra konu açmaya başlarsınız klavyenin 7 8 tane tuşu bozuldu çalışmıyor diye.
Hocam saçmasapan uzakdoğu mağazalarında satılan adı sanı duyulmamış markaları önerince kendini havalı sanıyor bu tarz tipler Az izlenmiş 60 yıllık film önerisi yapınca kendini kültürlü sananlarla aynı kafalar.
Hocam saçma sapan Uzak Doğu mağazalarında satılan adı sanı duyulmamış markaları önerince kendini havalı sanıyor bu tarz tipler az izlenmiş 60 yıllık film önerisi yapınca kendini kültürlü sananlarla aynı kafalar.
Dostum çoğunuz forumlarda Rampage markasını savunuyorsunuz 1 tane bile düzgün ürününü görmedim. Switch markaları belli bile değil elinizde Rampage olduğu için savunuyorsunuz
Dostum çoğunuz forumlarda Rampage markasını savunuyorsunuz 1 tane bile düzgün ürününü görmedim. Switch markaları belli bile değil elinizde Rampage olduğu için savunuyorsunuz
Valla bir şeyi savunduğum falan yok görebileceğin üzere. Adı sanı duyulmamış hiçbir geri bildirimi olmayan markalar atıp Rampage önermiş olanlara saldırıyorsunuz tam aksi. Arkadaş 1200 TL'cik bütçe önermiş, ben de o bütçeye F/P öneride bulundum. 3k 4k dedi de biz mi düpdüzgün ürün önermedik.