1.200 TL'ye Valorant için profesyonel fare önerisi

morte1

Picopat
Daha fazla  
Claw grip şeklinde tutuyorum. Valorant için profesyonel bir mouse arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Bilinmedik markalar olmazsa iyi olur.

Son düzenleme:
Zowie ZA serisine bakabilirsin bende claw kullanıyorum bu modellerde mouse kamburu biraz daha fazla claw grip tutuş için .

Logitech G markası güzel G903 kullanıyorum bütçe artırılabilir ise önerimdir.G502 de çok güzel aynı sensörü kullanıyorlar (903 ile) kablolu uyguna geliyor .
Logitech G G903 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse, 25.600 DPI HERO Sensör, LIGHTSYNC RGB, Sağ ve Sol Elle Kullanıma Uygun, Ayarlanabilir Ağırlık, 140 Saat Pil Ömrü, Siyah Logitech G G903 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse, 25.600 DPI HERO Sensör, LIGHTSYNC RGB, Sağ ve Sol Elle Kullanıma Uygun, Ayarlanabilir Ağırlık, 140 Saat Pil Ömrü, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Logitech G G502 HERO Kablolu Oyuncu Mouse, LIGHTSYNC Teknolojisi, 25.600 DPI, 11 Programlanabilir Tuş, 121 gr Ağırlık, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B07GS6ZB7T/ref=cm_sw_r_cp_api_i_0ES40JDHN6J6F8XT8W1A
Kablolu bu kablosuz biraz bütçeyi aşabilir.

2.el almayı düşünmüyorum. Sizce 1399TL'ye zowie ec2 var alınır mı?
2. El alın demedim 1100 - 1300 tlye bulunabiliyor zowie'nin her mouse'u gayet yeterli kalitede tek sorun elinizin boyutuna göre seçmeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…