Çözüldü 1.21 Minecraft arada çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Slasher4458

Hectopat
Daha fazla  
Modlar şu şekilde fabric kullanıyorum. Sodium iris vs. var.
Neden kaynaklı olabilir. Çok bilgim yok yeni kullanmaya başladım modarı, çakışma gibi bir durum mu var acaba?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-05 140609.png
    87 KB · Görüntüleme: 59
Modların hepsini başka bir klasöre taşıyın, tek tek atarak deneyin. Ne zaman çökme yaparsa o modu silin. Yeni başlayanlar için bu yöntem öneriliyor. Bunun haricinde kayıtlara bakarak da bulabilirsiniz ama biraz uğraştırır.

1.21 daha yeni çıktı, sorunlar olabilir modlarda.

hata kodunu göndersem bakabilir misiniz?

oyuna girmeye çalıştığınızda karşınıza fabric ile alakalı bir hata ekranı gelmesi lazım. onu atabilir misiniz?

Bu şekilde bir hata verdi

oyuna girmeye çalıştığınızda karşınıza fabric ile alakalı bir hata ekranı gelmesi lazım. onu atabilir misiniz?
Oyuna girdiğimde bir hata olmuyor ama bir süre sonra çöküyor oyun

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-05 142314.png
    118,9 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran görüntüsü 2024-07-05 142507.png
    20,1 KB · Görüntüleme: 38
.minecraft klasöründeki verdiği hata dosyasını atabilir misiniz? En aşağıda belirtmiş attığınız görüntüde.

Atabilir misiniz derken
Anlamadım.

Bu mu?
şu modları mods klasöründen çıkarıp tekrar deneyin: entity culling, countinuity, c2me, entity model features ve entity texture features. Büyük ihtimal bu modlardan biri sıkıntı çıkarıyor. deneyerek hangisi olduğunu bulabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…