Slasher4458
Hectopat
Daha fazla
O dosyanın içeriğini atabilir misiniz buraya?Atabilir misiniz derken
Anlamadım.
Continuity modunu kaldırıp deneyebilir misiniz?Atabilir misiniz derken
Anlamadım.
Bu mu?
hata kodunu göndersem bakabilir misiniz?Modların hepsini başka bir klasöre taşıyın, tek tek atarak deneyin. Ne zaman çökme yaparsa o modu silin. Yeni başlayanlar için bu yöntem öneriliyor. Bunun haricinde kayıtlara bakarak da bulabilirsiniz ama biraz uğraştırır.
1.21 daha yeni çıktı, sorunlar olabilir modlarda.
Hocam isterseniz gönderin bilen hocam varsa baksın ben de uğraşırım. Uzun zamandır Minecraft oynamadığım için pek haşır neşir değilim artık.hata kodunu göndersem bakabilir misiniz?
Oyuna girdiğimde bir hata olmuyor ama bir süre sonra çöküyor oyunoyuna girmeye çalıştığınızda karşınıza fabric ile alakalı bir hata ekranı gelmesi lazım. onu atabilir misiniz?
Atabilir misiniz derken.minecraft klasöründeki verdiği hata dosyasını atabilir misiniz? En aşağıda belirtmiş attığınız görüntüde.
Eki Görüntüle 2242659
O dosyanın içeriğini atabilir misiniz buraya?Atabilir misiniz derken
Anlamadım.
Continuity modunu kaldırıp deneyebilir misiniz?Atabilir misiniz derken
Anlamadım.
Bu mu?
şu modları mods klasöründen çıkarıp tekrar deneyin: entity culling, countinuity, c2me, entity model features ve entity texture features. Büyük ihtimal bu modlardan biri sıkıntı çıkarıyor. deneyerek hangisi olduğunu bulabilirsinizAtabilir misiniz derken
Anlamadım.
Bu mu?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.