1.250 TL 980 Ti alınır mı?

Temiz olduğuna güveniyorsanız alınır. Fiyat makul.
Ve evet 1070 ve 1660 Ti ile benzer performansa sahip.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O fiyata Vega 56 bulunuyor, performansı ise 2060-2060S arasında. 64 BIOS'u atıp, UV ve OC ile 2070'in performansını almanız mümkün. 980 Ti çok eski bir kart.
Hocam UV ve OC yapamam korkarım.
100 TL daha pahalı fiyata Vega 56 temiz gördüm onu mu almalıyım?

Hocam UV ve OC yapamam korkarım.
Aslında çok basit hocam. Ben de Vega 56 alırken aynı şeyi düşünüyordum. Hiçbir bilgim yok iken UV ve OC yaptım, şu anda çok memnunum. Eğer hala yapamam derseniz Steam üzerinden bana yazabilirsiniz. Birkaç saat ayırmamız yeterli, sonrasında ise çok memnun kalacağınızı temenni ederim :)
Steam: Steam Community :: Motionless In White
2060-2060S arası performans alacaksınız. Onu almanızı tavsiye ederim fakat dikkat edin mining yapılmış olmasin
Vega kartları mining için kullanılmıyor, çünkü mining yapan insanlar UV ve OC ile uğraşmıyor. Bu bağlamda Vega serisi çok güç tükettiği için tercihleri olmuyor. Vega serisi genel olarak grafik ve edit işlerinde kullanılıyor.
@F3arlessTR Dostum GeT açtırabilirsen sana mantıklı linkler atayım:
Bunlar normal kullanılmış kartlar. Referans tasarım ısınıyor diyenlere aldırış etme. MSI'nin referans modelini kullanıyorum, ek fan ayarı ile oyunlarda maksimum 61 dereceyi gördüm. Testlerde ise 70 civarı, yani referans olması seni korkutmasın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı