1-2bin TL altında IEM kulaklık önerisi

okto30

Hectopat
Daha fazla  
1-2 bin TL arası (tercihen 2000 TL altı) bir IEM kulaklık arıyorum. Oyun ve müzik ağırlıklı kullanacağım. Mikrofon ihtiyacım yok, giriş seviyesi olarak GK50 Pro tarzı bir mikrofon almayı düşünüyorum.

Ancak kararsız kaldım: Mikrofonu ayrı almak mı daha mantıklı olur, yoksa bütçemi biraz artırıp 3.5k altı mikrofonlu bir IEM setine mi yönelmeliyim?

Fiyat/performans açısından bu bütçelerde hangi modelleri önerirsiniz?

Son düzenleme:
Mikrofonu ayrı alma fikrine daha yatkın olarak, mikrofonsuz iki tane kulaklık önerisi bırakayım.

Oyun performanslarını bilmiyorum ama birazcık eq ayarıyla atacağım iki kulaklıktan da memnun kalırsınız.

Sadece şunu söyleyebilirim, ikincisinde basslar, tizzleri biraz eziyor. Müzik olarak hiphop vs. dinliyorsanız daha da keyif alırsınız, ilk attığımda ise birazcık daha dengeli.

Olur da bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz, Truthear Zero Red'e bakabilirsiniz.

Mikrofonu ayrı alma fikrine daha yatkın olarak, mikrofonsuz iki tane kulaklık önerisi bırakayım.

Oyun performanslarını bilmiyorum ama birazcık EQ ayarıyla atacağım iki kulaklıktan da memnun kalırsınız.

Sadece şunu söyleyebilirim, ikincisinde basslar, tizzleri biraz eziyor. Müzik olarak hiphop vs. dinliyorsanız daha da keyif alırsınız, ilk attığımda ise birazcık daha dengeli.

Olur da bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz, truthear Zero Red'e bakabilirsiniz.

Zero 2'yi uzun zamandır takip ediyorum, Red'i de biliyorum. Bu aralar simgot EW200 dikkatimi çekti, sence Zero red modeline göre nasıl?

Kullanmadım ama alt bassları daha zayıf ama tizzleri daha başarılı denmiş.

Açıkçası zero:redden gerçekten memnunum, ufak bir eq ayarıyla gerçekten keyif veriyor.

Eğer bütçenizi zorlamayacaksa zero:red'i tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı