1000 TL IEM kulaklık önerisi

Ulgore

Yoctopat
Katılım
9 Ağustos 2023
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
Müzik dinlemek (daha çok progresif rock) ve diğer günlük kullanımlar için kablolu kulak içi kulaklık almak istiyordum ve IEM diye yeni bir kavram ile karşılaştım. Biraz araştırma sonrası yurt dışında 20$ ve altında olan bazı ürünlere denk geldim fakat seçim yapmakta zorlanıyorum.
-Moondrop chu.
-7Hz salnotes Zero.
-Tangzhu WAN'er.
-Truthear hola.
Acaba hangisi daha iyidir? Ya da ürünlerden birini kullanan varsa yorumu nedir? Bunlar dışında farklı bir tavsiye de alabilirim.
Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hola ve waner i kullandım. Hola günlük kullanım, daha iyi bir kablo, suni deri taşıma çantası, daha rahat bir kulak uyumu ve daha rahat ve uzun dinleme sekansları için tercih edilebilir. Karanlık tonaliteli ve tizleri waner e göre daha az ve detaysız bir IEM.

Waner e gelince holaya göre daha kötü ama idare eder kablo, daha detaylı ve parlak tizler, nispeten yine rahat bir kulak konforu ve holaya göre daha detaylı tizler. Ses sahnesi de bana göre holadan iyi.

Öte yandan eğer bir bass düşkünü iseniz 2 sinin de tatmin etmeyeceğini düşünüyorum. Bu durumda KZ Castor Siyah versiyonu da tatmin edebilir.
 
Hola, waner ve chu V2 kullanmış biri olarak chu V2 öneririm. Hola çok soluk bir IEM'di aynı abisi gibi hexada aynıydı. Waner eğlenceli sıcak bir IEM'di hala sesini unutamadım o kulaklığı. Chu V2 kasasını çok beğendiğimi söylemem gerek hem malzeme yapısı olsun hem nozzle sökülebilir olması.
 

Geri
Yukarı