1.2m araba önerisi

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar iyi günler, ortalama 1.2m param var. Sıfır olarak Egea Cross 1.4 almayı planlıyordum ama i20 otomatik de kafamı karıştırmaya başladı. Ya da ikinci ele yönelip temiz başka bir model araba mı almak mantıklı olur bilemedim. Ortalama yılda 10.000 kilometre yaparım, bunun büyük çoğunluğu şehir içinde olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iyi günler, ortalama 1.2m param var. Sıfır olarak Egea Cross 1.4 almayı planlıyordum ama i20 otomatik de kafamı karıştırmaya başladı. Ya da ikinci ele yönelip temiz başka bir model araba mı almak mantıklı olur bilemedim. Ortalama yılda 10.000 kilometre yaparım, bunun büyük çoğunluğu şehir içinde olur.

İyi günler dilerim. Bu fiyata 1.4 Egea Cross yerine 50-60 bin km civarı tertemiz 1.6 Egea alabilirsiniz. Bunun yanı sıra çok tavsiye etmesem de 1.5 Corolla, Touch 1.0 TCe Clio veya Megane4 modellerini de inceleyebilirsiniz.

Golf 7,5 1.6 TDI DSG.
Hocam Golf hakkında hiç fikrim yok ortalama yıl ve km olarak nasıl bir şey bakmam gerekiyor ?
İyi günler dilerim. Bu fiyata 1.4 Egea Cross yerine 50-60 bin km civarı tertemiz 1.6 Egea alabilirsiniz. Bunun yanı sıra çok tavsiye etmesem de 1.5 Corolla, Touch 1.0 TCe Clio veya Megane4 modellerini de inceleyebilirsiniz.
1.6 olan modellerin yakıt ve performans olarak çok iyi olduğunu duydum kalite farkı hissediliyor demişlerdi. Peki hocam bu modelde kronik bir sıkıntı var mı ? 1.4'ün yağ buharlaşması gibi.

Hocam golf hakkında hiç fikrim yok ortalama yıl ve km olarak nasıl bir şey bakmam gerekiyor?

1.6 olan modellerin yakıt ve performans olarak çok iyi olduğunu duydum kalite farkı hissediliyor demişlerdi. Peki hocam bu modelde kronik bir sıkıntı var mı? 1.4'ün yağ buharlaşması gibi.

2018 üstü ve 100 bin km altı.

Hocam Golf hakkında hiç fikrim yok ortalama yıl ve km olarak nasıl bir şey bakmam gerekiyor?

1.6 olan modellerin yakıt ve performans olarak çok iyi olduğunu duydum kalite farkı hissediliyor demişlerdi. Peki hocam bu modelde kronik bir sıkıntı var mı? 1.4'ün yağ buharlaşması gibi.

Evet 1.6 Egea gerçekten hem yakıt hem de performans olarak çok optimal bir araç. Bakımları uygun, parçası ve ustası kolay bulunur. Pazarı da çok kuvvetlidir. Kronik arıza olarak baş ağırtan bir şey sayamayız. Ciddi motor-mekanik arızaları yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı