1.2m TL SUV önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba. 1.2m TL bütçe ile SUV arıyoruz. Daha önce de konu açmıştım ancak bu sürede piyasa da değişiklik oldu. 2017 model ve üstü otomatik, benzinli, geniş SUV bir araç arıyoruz. Şu an elimizde 2014 consept Plus Sportage var, doluluk olarak o civarda olursa güzel olur. Tramer olarak ağır hasarlı olmaması lazım, normal hasarlı ama 70-80k hasar kaydı olan araçlarda olmaz. Önerileriniz nedir?
@sublimes otomotiv sektöründeydiniz diye gördüm, yardımcı olabilir misiniz?

Yeni kaza yapan araçlarda minimum zaten o kadar tramer çıkıyor. 1.2m vereceğiniz araçta 70 80k bu yıl içinde olan bir kazaysa gayet normal. %10 bile değil.

Kriteri ben belirlemiyorum ki :) ben belirlesem çoktan temiz 5.30 E60 da cozulmustu iş. Aile arabası olunca kriterleri aile üyelerk belirliyor. 50k ya kadar tramerde sorun olmaz sanırım.

Hızlı hızlı baktım en mantıklı araç lpg li tucson yada 3008. Büyük suv sayılır ama sonuçta C segmenti suv bunlarda. Bu paraya çok fazla B-SUV lar var temiz ve sıfıra yakın.

Bu araçlar ve varyasyonları olur bence. Tucson çok tutuluyor bence benzinli yakıtı çok fazla LPG kitleri çok pahalı lpgli almalısınız. 4x4 leri de var ama bence gerek yok daha çok yakacaktır.

2019'da 50k tramer olduysa o araç ağır bir kaza yapmıştır anlamında söyledim fiyatı belirlemesin alacak kişi. 2023'te olan ufak bir göçük far değişimi o fiyatlara çok rahat çıkıyor.

Biliyorum bende bakarken o tarz araç baktimda çok terslendim. Tabii bu fiyata kaçmaz dediğiniz o tarz araçlar varsa atabilirsiniz ikna etmeyi denerim.

Hızlı hızlı baktım en mantıklı araç LPG'li tucson ya da 3008. Büyük SUV sayılır ama sonuçta C segmenti SUV bunlarda. Bu paraya çok fazla B-SUV'lar var temiz ve sıfıra yakın.

Bu araçlar ve varyasyonları olur bence. Tucson çok tutuluyor bence benzinli yakıtı çok fazla LPG kitleri çok pahalı LPG'li almalısınız. 4x4leri de var ama bence gerek yok daha çok yakacaktır.

Tucson guzelmis kafama yattı. Zaten çoğu parça Sportage le ortak diye biliyorum. LPG'den olabildiğince uzak duruyoruz, yakıt pek sorun değil zaten şu anki aracimiz 11.6 litre yakıyor şehir içi oradan alışığız. 3008'e de aile yi ikna edemedim araca çok ön yargılı yaklaşıyorlar, tamirci arkadasimizinda cam tavandan su alıyor, elektrik arızasından da çekersiniz demesi üstüne daha da uzaklaştılar araçtan.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-bagaj-19-jant-full-plusfull-1120497320/detay nasıl?

Son düzenleme:
Hocam merhabalar,

Yine Kore araçlarından 1.6 T-GDI Tucson ya da Sportage bakabilirsiniz fakat yakıt biraz fazla olabilir unutmayın. Tucson ve Sportage tutulan sevilen araçlar. Performans olarak da sizi tatmin edecektir. 180 beygir sonuçta :D.

Alman grubundan 1.4TSI Comfortline Tiguan bakabilirsiniz. Tucson kadar özellikli olmayabilir ancak Alman arabası VAG grubu olması gibi artıları var. İç kalite olarak tatmin eder, performans olarak üzmez. Şanzıman olarak dikkatli olmalısınız Volkswagen grubunda dikkat edin.

Vallahi Fransız grubu SUV pek tavsiye edemiyorum. Kadjar deseniz trim sesiyle dolu. Motor olarak 1.3 TCE çok güzel aslında hem masrafsız hem de 160 beygir performanslı ama kalite olarak biraz geride kalıyor. 3008 ve Qashqai de Kadjar’dan bi tık daha iyi olsa da çok muazzam araçlar değil maalesef ki fakat tercih edilebilir tabii ki.

Aklınıza takılan bir soru olursa burdayım. Yalnız şunu unutmayın, ben burada bahsettiğim tüm araçları en az 1 hafta denemiş biri olarak yazıyorum bunları bilginiz olsun :)

Biliyorum bende bakarken o tarz araç baktimda çok terslendim. Tabii bu fiyata kaçmaz dediğiniz o tarz araçlar varsa atabilirsiniz ikna etmeyi denerim.

Tucson guzelmis kafama yattı. Zaten çoğu parça Sportage le ortak diye biliyorum. LPG'den olabildiğince uzak duruyoruz, yakıt pek sorun değil zaten şu anki aracimiz 11.6 litre yakıyor şehir içi oradan alışığız. 3008'e de aile yi ikna edemedim araca çok ön yargılı yaklaşıyorlar, tamirci arkadasimizinda cam tavandan su alıyor, elektrik arızasından da çekersiniz demesi üstüne daha da uzaklaştılar araçtan.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-bagaj-19-jant-full-plusfull-1120497320/detay nasıl?
Bence Tucson bu sportage a göre yani. Attığınız araba da güzel ama Tucson daha iyi bence diyim yani. 3008 de makyajsız oluyor ama hem daha yakışıklı hem de iç dış daha güncel duruyor. Bence o tamirciden uzak durun peugeot 307 de falan kalmış o arkadaş herhalde elektrik arızası vs. olmaz sunroof u bilemem ama Tiguan da su alıyor onun da çözümü var. Siz yine sahibindene arazi suv girin fiyat üst limit belirleyin her markaya bakın bence. Belli mi olur Qashqai var mesela onu beğenirsiniz. Mokka X ler var yeni sıfıra yakın boş paket Opel Grandland var Kadjar var.

Dolu yada touch yine cam tavanlı Kadjar var çok tatlı araba ama 2. eli bir tık zayıf.

Bence Tucson bu sportage a göre yani. Attığınız araba da güzel ama Tucson daha iyi bence diyeyim yani. 3008 de makyajsız oluyor ama hem daha yakışıklı hem de iç dış daha güncel duruyor. Bence o tamirciden uzak durun Peugeot 307 de falan kalmış o arkadaş herhalde elektrik arızası vs. olmaz sunroof u bilemem ama Tiguan da su alıyor onun da çözümü var. Siz yine sahibindene arazi SUV girin fiyat üst limit belirleyin her markaya bakın bence. Belli mi olur Qashqai var mesela onu beğenirsiniz. Mokka X'ler var yeni sıfıra yakın boş paket Opel Grandland var Kadjar var.

Dolu ya da touch yine cam tavanlı Kadjar var çok tatlı araba ama 2. eli bir tık zayıf.

Qashqai baktikta içi bize dar geldi. Grandland X nasıl bir araç? Konfor, parça kalitesi, arıza durumu, genişlik gibi açılarda Sportage e göre nasıl? Neredeyse 6 yıl tam 45k km Cerato kullandık 1 defa bakım harici sanayiye girmedik, 4 yıldır 25k kmdir Sportage kullanıyoruz bunda da durum aynı, bu sebepten Kore tarafına (Hyundai, Kia ) daha yakınız.

Qashqai baktikta içi bize dar geldi. Grandland X nasıl bir araç? Konfor, parça kalitesi, arıza durumu, genişlik gibi açılarda Sportage e göre nasıl? Neredeyse 6 yıl tam 45k km Cerato kullandık 1 defa bakım harici sanayiye girmedik, 4 yıldır 25k kmdir Sportage kullanıyoruz bunda da durum aynı, bu sebepten Kore tarafına (Hyundai, Kia ) daha yakınız.
Opel’in SUV’larından kesinlikle uzak durunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı