1.3 milton TL civarına Cıtroën C4 / C4X alınır mı?

Shadewrox

Kilopat
Merhaba, 1.3 milyon TL civarına 40-50 bin km'de Citroën C4 / C4X'ler var ancak bu araçlarda 1.2 PureTech var. Bunların kronik sorunu olan triger kayışı muhabbeti hâlâ devam ediyor mu, yoksa 2024 yılı itibarıyla o problem ortadan kalktı mı? Ayrıca arabanın alınmaz dediğiniz kronik başka sıkıntıları var mı? Önerir misiniz bu fiyat bandı için?

Merhaba, 1.3 milyon TL civarına 40-50 bin Km'de Citroën C4 / C4X'ler var ancak bu araçlarda 1.2 PureTech var. Bunların kronik sorunu olan triger kayışı muhabbeti hâlâ devam ediyor mu, yoksa 2024 yılı itibarıyla o problem ortadan kalktı mı? Ayrıca arabanın alınmaz dediğiniz kronik başka sıkıntıları var mı? Önerir misiniz bu fiyat bandı için?

1.5 BlueHDi olanlar tercih edilmeli. 1.2 problemleri devam ediyor.

Ben sırf tiplerinden dolayı almazdım çok ucube duruyorlar. 1.2 puretech zaten tercih etmem. Trigeri kayışlı değil zincirli olanlar var 1.2 lerde ama hangi markahda hangi modelde hangi yılda var bilmiyorum. Sorun ile ilişkilendirildiği için puretech ismi de kalktı ve 1.2 t olarak çıktı sanırım zincirli olanlar. Türkiyeye gelip gelmediğini bilmiyorum (yanlış varsa düzeltin)

Kronikler zaten bilinen araçlar fakat hiçbir kroniği olmasa bile bu bütçede bu kadar kalitesiz bir araç alınmaz. İç mekan ve yalıtım kalitesi olarak beğenmediğim bir araç. Görünüşe aldanmayın bence çok daha iyi hissettirecek otomobiller var bu paraya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kronikler zaten bilinen araçlar fakat hiçbir kroniği olmasa bile bu bütçede bu kadar kalitesiz bir araç alınmaz. İç mekan ve yalıtım kalitesi olarak beğenmediğim bir araç. Görünüşe aldanmayın bence çok daha iyi hissettirecek otomobiller var bu paraya.
Ne önerirsiniz Hocam aynı bütçeye

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı