1.3 milyon TL araba önerisi

Hocam performans mükemmel ama sorunsuzluk istiyorsan üzebilir, 1.5 daha iyi yani ama eğer bakarım bakımını zamanında yaparım dersen bir şey olmaz ama uğraşacak vaktin, naktin yoksa 1.5 hocam zaten 115 bg yeterli 1.3 TCe 253 hıza ulaşıyor maximum.

Cherry'de güzel fakat bir yerine bir şey olsa ustasını parçasını bulmak çok zor ama Megane, Renault böyle değil yan komşuya sor o bile yapar her sanayi sokağında 10 kişiden 6'sı bilir tabii tercih size kalmış eğer daha çok kaliteli bir şey istiyorsanız Cherry tabii ki.
Bu aralar Megane ile Chery arasında kaldım, genç biri olarak ağırlıklı ben kullanacağım, aile arabası olacak, sorunsuz olsun ama ben bakımını fazlasıyla yapacağım zaten.

Bu aralar Megane ile Cherry arasında kaldım. Genç biri olarak ağırlıklı ben kullanacağım, aile arabası olacak, sorunsuz olsun ama ben bakımını fazlasıyla yapacağım zaten.

Megane tercih edebilirsin o zaman 1.3, 1.5 sana kalmış biraz araştırmalısın, bir de temiz icon bulmaya çalış, manitana yaz aylarında cam tavanı kış aylarında koltuk ısıtmayı açarsın, ama ben bir Megane kullanıcısı olarak söylüyorum dizel almakta fayda var yani 1.5 çünkü yarı yarıya belki daha bile fazla yakıt yakma durumu söz konusu 1.5 az yakar çok kaçar, 1.3 çok yakar çok kaçar bir de belki 1.3 sorun yaratabilir ondan alacaksan 1.5 al bir de ben joy kullanıyorum ;D yapacak bir şey yok ama diğer markalarada bakabilirsin ama yeni ve daha az sorunlu araba bulman biraz zor yani Corolla falan da bakabilirsin ama bence Megane daha yakışıklı bir de Megane bayağı geniş cidden Skoda octaviyaya bindim octavidan bayağı geniş başka bir sorun olursa cevaplarım.

Megane tercih edebilirsin o zaman 1.3, 1.5 sana kalmış biraz araştırmalısın, bir de temiz icon bulmaya çalış, manitana yaz aylarında cam tavanı kış aylarında koltuk ısıtmayı açarsın, ama ben bir Megane kullanıcısı olarak söylüyorum dizel almakta fayda var yani 1.5 çünkü yarı yarıya belki daha bile fazla yakıt yakma durumu söz konusu 1.5 az yakar çok kaçar, 1.3 çok yakar çok kaçar bir de belki 1.3 sorun yaratabilir ondan alacaksan 1.5 al bir de ben joy kullanıyorum ;D yapacak bir şey yok ama diğer markalarada bakabilirsin ama yeni ve daha az sorunlu araba bulman biraz zor yani Corolla falan da bakabilirsin ama bence Megane daha yakışıklı bir de Megane bayağı geniş cidden Skoda octaviyaya bindim octavidan bayağı geniş başka bir sorun olursa cevaplarım.
Hocam benzinden ya da bakımdan yana para sorunumuz yok çok şükür. Dediğim gibi Corolla düşünmüyorum hocam ya, megane şuan iyi gibi. 1.250 milyona megane bulur muyuz düşük km temiz? Maks 50000KM ve 2020 nin altı düşünmüyoruz kazasız hocam zor mu bu şekilde bulabilir miyiz? Bir de atılgan olsun araba, konforlu rahat olsun.

Nasıl hocam?

Son düzenleme:
Hocam benzinden ya da bakımdan yana para sorunumuz yok çok şükür. Dediğim gibi Corolla düşünmüyorum hocam ya, Megane şu an iyi gibi. 1.250 milyona Megane bulur muyuz düşük km temiz? Maksimum 50000km ve 2020'nin altı düşünmüyoruz kazasız hocam zor mu bu şekilde bulabilir miyiz? Bir de atılgan olsun araba, konforlu rahat olsun.

Nasıl hocam?

Touch almayın aldırmayın hocam https://www.sahibinden.com/ilan/vas...sfull-hayalet-ekran-keylesgo-1228913463/detay güzel gibi, 15 öneririrm ama 19 modelden sonrası yok.

Arkadaşlar selam. 1.3 milyonumuz var. Civic, Corolla, Cherry arasında kaldık. Aile arabası olacak ama bir genç olarak ağırlıklı ben kullanacağım. Piyasa falan derdim yok araba çirkin olmasın güçsüz olmasın yeter.

@egeoz316

Cherry marka araç arkadaşımda var son derece lüks hissettiriyor gayet konforluydu ses sistemi orijinal olarak mükemmel performansı güzel denilebilecek seviyede yakıt durumuda orta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı