Bütçemiz 1.250 - 1300. Benim gönlüm de Chery'de ya
Çünkü Chery hem yeni gibi, hem lüks, hem kaliteli ve çok güçlü. Ama çok fazla laf attılar arabaya o yüzden emin olamıyorum. Megane'de iyi bir seçenek ama Renault sevmiyoruz.
Bütçemiz 1.250 - 1300. Benim gönlüm de Chery'de ya
Çünkü Chery hem yeni gibi, hem lüks, hem kaliteli ve çok güçlü. Ama çok fazla laf attılar arabaya o yüzden emin olamıyorum. Megane'de iyi bir seçenek ama Renault sevmiyoruz.
Bütçemiz 1.250 - 1300. benim gönlüm de Cherry'de ya
Çünkü Cherry hem yeni gibi, hem lüks, hem kaliteli ve çok güçlü. Ama çok fazla laf attılar arabaya o yüzden emin olamıyorum. Megane'de iyi bir seçenek ama Renault sevmiyoruz.
Omoda şık görünüyor Tiggo 8 Pro iç dizaynı mükemmel omodanında güzel performans kıyaslaması yapın derim arkadaşdaki araç Tiggo 8 Pro uzun yolda yapmıştı konforlu araç omoda alabilirsiniz oda güzeldir.
Omoda şık görünüyor Tiggo 8 Pro iç dizaynı mükemmel omodanında güzel performans kıyaslaması yapın derim arkadaşdaki araç Tiggo 8 Pro uzun yolda yapmıştı konforlu araç omoda alabilirsiniz oda güzeldir.
İyi bir seçenek olabilir hocam ancak dediğim gibi modern özellikler yok sade bir araç.