1.3 milyon TL'ye araç önerisi

Shadewrox

Kilopat
1 haftaya kadar otomatik araç alacağım. Maksimum bütçe 1.3 m olacak fakat bazı kriterlerde kafam takıldı. Araç çoğu zaman İzmir'de şehir içinde kullanılacak yılda 1/2 kez uzun yola gidecektir.

• 2023 model Alpine paket Clio var 25 bin Km'de. Araba full+ full her şey var hem yeni hem piyasası hızlı hem km düşük.
  • 2024 model Opel crossland var orta paket 20/25 bin Km'de en ucuz SUV'lardan kalitesine düşük diyorlar ama yeni km düşü.
  • 2020/2021/2022 Megane var joy paket 70/80 bin Km'de araç çok boş geliyor üst paketlere para yetmiyor.
  • 2020/2021 model scala var 80/90 bin km de elit paket. Yıpranmış DSG'den korkuyorum.
  • 2020/2021 Ford puma var 1.0 ecobost 60 binde. Ecobostlar sorunlu deniyor bilemiyorum.

2020 model altı araba almak istemiyorum. 2017 focus Civic gibi araçlar evet çok iyi ama masrafları gelmiş oluyor. Hepsinin eski araç almak istemiyorum. O yüzden yine önereceğiniz model olursa olur. SUV sedan HB fark etmez. Yeter ki olabildiğinde az sorun yaşayacağım model olsun.

Temmuz ayında 2023 model Shine paket 23.000 kmde Citroen C3 Aircross aldık 1.325.000 TL'ye. Anahtarsız giriş, açılabilir panoramik cam tavan, otomatik hız sınırı okuma, ön ve arka park sensörleri, apple car play, android auto, arka kolçak vb. bu yıl ve fiyat bandındaki diğer B sınıfı otomobillerinde bulunmayan bazı güzel özelliklere sahip güzel bir araç. Ayrıca performans olarak da gayet tatmin edici bir motor olan 130 beygir turbo benzinli 1.2 puretech motora sahip. Fabrika verisi olarak 0-100 hızlanması 9.2 saniyedir. Aracın motoruyla ilgili kronik sıkıntı olarak 1.2 puretech motorlarında triger kayışı yağın içinde çalıştığı için servisin önerdiği motor yağından başka yağ kullanmamak gerekiyor ve triger kayışını önlem amaçlı normal bir arabaya göre daha erken değiştirmek gerekiyor diye duydum. Sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Aralarında kronik olarak en sorunsuz diyebileceğim ve yakıt tüketimi uçuk olmayan araç megane.
Termostat Problemi ve EDC Şanzımanda 3 ten 4 e geçerken ses gelme problemi varmış sanırım

Temmuz ayında 2023 model Shine paket 23.000 kmde Citroen C3 Aircross aldık 1.325.000 TL'ye. Anahtarsız giriş, açılabilir panoramik cam tavan, otomatik hız sınırı okuma, ön ve arka park sensörleri, apple car play, android auto, arka kolçak vb. bu yıl ve fiyat bandındaki diğer B sınıfı otomobillerinde bulunmayan bazı güzel özelliklere sahip güzel bir araç. Ayrıca performans olarak da gayet tatmin edici bir motor olan 130 beygir turbo benzinli 1.2 puretech motora sahip. Fabrika verisi olarak 0-100 hızlanması 9.2 saniyedir. Aracın motoruyla ilgili kronik sıkıntı olarak 1.2 puretech motorlarında triger kayışı yağın içinde çalıştığı için servisin önerdiği motor yağından başka yağ kullanmamak gerekiyor ve triger kayışını önlem amaçlı normal bir arabaya göre daha erken değiştirmek gerekiyor diye duydum. Sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Bu Puretech motoru başa bela ettiler. Önceden bi araba sanayi yüzü görene kadar 150 Bin KM geçerdi Ford ta Ecoboost motoru ile aynı sisteme geçti. Araçlarda sorun görülme sıklığı çok arttı. 40 Bİn KM de Triger kayışı değiştirmek tam bi saçmalık ama el mahkum işte
Aracın yol tutuşu nasıl hocam 1.4M bandında bu araçlar KM düşük olanlar

Chery omoda 5 pro 2024 model 1.35 milyona gördüm. Bence bakılabilir.

Baktım şimdi de O fiyatlara Ağır hasarlılar var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı