1.300.000 lira araç önerisi

Kime göre neye göre? Sedan Corolla ve Corolla Cross kullanıcısıyım. İkisinin arasında dehşet fark var. Aynı kefeye koymayın.
 

Büyük bir Audi hayranı olarak size söyleyebileceğim şudur, Audi için belirtilen yakıt değerlerinin birçoğu yanlış.
Yukarıda gördüğünüz Audi A4 hava sürtünmesiyle en az karşılaşan araçlardan birisidir, aerodinamiği harika. Ve 1.4TFSI olup, bu kadar hafif bir aracın 6,7lt yakması ne kadar mantıklı? Ben A6 kadar ağır bir araçla 4,3lt'e kadar indim, ki onda 2.0TDI vardı.

Kesinlikle alınabilecek bir araç. Bu dediklerim A3 için de geçerli. Fiyatlarına hakim değilim ancak Sportback modelleri çok daha iyi duruyor tasarımsal boyutta.
Bir de şu vitese alışamadım 🥲


Eğer ki SUV değerlendirmek isterseniz

Bu da harika bir araba. Bu motoru da deneyimledim ve üzmeyeceğine inanıyorum. 1.5HDi GT.
Hocam öncelikle cevabınız için teşekkürler fakat şu anda kullandığımız arabadan inip daha eski bir arabaya binmek çok mantıklı gelmiyor ondan A4'e çok sıcak bakmıyoruz. Fakat A3 ve 3008 zaten ilgilendiğimiz modellerdi ve ilanlar temiz duruyor. Biraz daha araştırma yapıp bir karara varırız fakat A3 Sportback şu anda en sıcak olduğumuz model.
 
Hocam tekrar soruyorum neye göre teneke? Rüzgar sesi ve yol sesi alması yalıtıma bağlı. Otonom sistemi harika çalışıyor. Hibrit konusunda Toyota zaten kendini Dünya markası yapmış bir firma. Cam tavanı çok geniş ve arabanın içini ferahlatıyor. Manevra fren sistemi vs. de çok güzel çalışıyor. 130-140 sabit sürüşte 4.5-5.5 civarı yakıyor. Malzeme kalitesi de dolu paketlerinde çok güzel. Direksiyon ısıtması, kablosuz CarPlay'i ve 10.5 inç büyük bir ekranı var. Direksiyonu çok yumuşak ve konforlu. Led farları Audi'nin Matrix Led seviyesine ulaşmış durumda. (A3 kullanıp sattım oradan biliyorum.) Genişliği gayet iyi. Uzun far asistanı gayet düzgün çalışıyor. Bagajı gayet geniş. İç aydınlatma ledleri gayet güzel aydınlatıyor. Arabanın teneke olup olmaması kaputuna vurarak anlaşılmıyor aşın artık şu durumu. Euro NCAP sonuçları zaten ortada. Ayrıca tüm bu özelliklere sahip aynı fiyat bandında başka bir araç varsa söyleyin ben de ona göre bir karşılaştırma yapıp size hak vermeye çalışayım.
 

Geri
Yukarı