1.300.000 TL'ye Focus vs Corolla

buraktrknn

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 1.300 gibi bir bütçemiz var 1.5 TDCI focus mu almak mantıklı ya da 1.5 Corolla mı?

Uzun süre kullanılacaksa Corolla.

3 silindirli araba alınmaz hocam Civic alın geçin.

Bende öyle düşünüyorum hocam bir yandan 10 senedir japona biniyoruz bizi üzmediğinden dolayı Japon'dan vazgeçmiyoruz hayırlısı bakalım sağ olasın

3 silindirli araba alınmaz hocam Civic alın geçin.

Ustam dediğin doğru ama yıllar geçtikçe araçlar silindirleri 3E indirmeye başladı Toyota'dan beklenmezdi ama haklısın

3 silindirler daha ekonomik. Japon'dan şaşmayın hocam. Corolla için 1.6 4 silindir motor seçeneği vardı diye hatırlıyorum.

3 silindirler daha ekonomik. Japon'dan şaşmayın hocam. Corolla için 1.6 4 silindir motor seçeneği vardı diye hatırlıyorum.

Şu anki aracım 1.6 atmosferik 124HP Auris aracın gidişinden açıkçası bu aracımı satıp Corolla almakta pek gönlüm yok yalan değil çok memnunum Auristen kalkışta dizel araba kadar serilik beklenemez ama oturduğu zaman gidiyor satma sebebim daha bagajı büyük olan araca geçmek için

Hocam performans istiyorsan 1.5 Turbo FC5 baksbilirsin 3 silindirli araçtan performans beklememek lazım.

Bizde 12 model Auris'e bindik 4 tane sürüş modu var hiçbir işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…