1.300.000 TL'ye Focus vs Corolla

3 silindirli araba alınmaz hocam Civic alın geçin.

Bende öyle düşünüyorum hocam bir yandan 10 senedir japona biniyoruz bizi üzmediğinden dolayı Japon'dan vazgeçmiyoruz hayırlısı bakalım sağ olasın

3 silindirli araba alınmaz hocam Civic alın geçin.

Ustam dediğin doğru ama yıllar geçtikçe araçlar silindirleri 3E indirmeye başladı Toyota'dan beklenmezdi ama haklısın

Bende öyle düşünüyorum hocam bir yandan 10 senedir japona biniyoruz bizi üzmediğinden dolayı Japon'dan vazgeçmiyoruz hayırlısı bakalım sağ olasın

Ustam dediğin doğru ama yıllar geçtikçe araçlar silindirleri 3E indirmeye başladı Toyota'dan beklenmezdi ama haklısın

3 silindirler daha ekonomik. Japon'dan şaşmayın hocam. Corolla için 1.6 4 silindir motor seçeneği vardı diye hatırlıyorum.

3 silindirler daha ekonomik. Japon'dan şaşmayın hocam. Corolla için 1.6 4 silindir motor seçeneği vardı diye hatırlıyorum.

Şu anki aracım 1.6 atmosferik 124HP Auris aracın gidişinden açıkçası bu aracımı satıp Corolla almakta pek gönlüm yok yalan değil çok memnunum Auristen kalkışta dizel araba kadar serilik beklenemez ama oturduğu zaman gidiyor satma sebebim daha bagajı büyük olan araca geçmek için

Şu anki aracım 1.6 atmosferik 124HP Auris aracın gidişinden açıkçası bu aracımı satıp Corolla almakta pek gönlüm yok yalan değil çok memnunum auristen kalkışta dizel araba kadar serilik beklenemez ama oturduğu zaman gidiyor satma sebebim daha bagajı büyük olan araca geçmek için.

Hocam performans istiyorsan 1.5 Turbo FC5 baksbilirsin 3 silindirli araçtan performans beklememek lazım.

Şu anki aracım 1.6 atmosferik 124HP Auris aracın gidişinden açıkçası bu aracımı satıp Corolla almakta pek gönlüm yok yalan değil çok memnunum auristen kalkışta dizel araba kadar serilik beklenemez ama oturduğu zaman gidiyor satma sebebim daha bagajı büyük olan araca geçmek için.

Bizde 12 model Auris'e bindik 4 tane sürüş modu var hiçbir işe yaramıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı