1.300 TL'ye mouse önerisi

RoyewheNNN

Decapat
Daha fazla  
Drag Click, butterfly konularında da etkili olabilecek hem de FPS oyunlarında iyi performans gösterecek bir mouse arıyorum.
İnternette gezdim bayağı ama bir şey bulamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
@Xplsg sorun nedir hocam?

Alınabilecek en iyi mouse olarak attığınız için dislike attım, bu farenin Mcu'su hakkında çok şikayet var, genellikle tavsiye edilmiyor.
Dislike atma sebebim tamamen fiyatına en iyi mouse demeniz zaten yoksa sizinle bir sorunum yok.

Alınabilecek en iyi mouse olarak attığınız için dislike attım, bu farenin Mcu'su hakkında çok şikayet var, genellikle tavsiye edilmiyor.
Dislike atma sebebim tamamen fiyatına en iyi mouse demeniz zaten yoksa sizinle bir sorunum yok.
Bu dediğinize 1 2 ay önce olsa ben de katılırdım ki çoğu kez bu mouse'un MCU'su Attackshark x3 ile aynı olduğu için alınmaması gerektiğini savundum. Lakin bu Mouse'un üreticisi olan arkadaşın videosuna denk geldim ve araştırdım biraz. Dediği gibi BEKEN'in farklı ve sorunsuz bir batch'ini kullanıyor. Arkadaşta zaten Nordic yerine beken seçmesinin nedeninin fiyattan kısmak olduğunu fakat nordicler gibi 4k+ hedeflemedikleri için sorunsuz bir Beken'in gerek bütçe gerek performans olarak fazlaca yettiğini belirtiyor. Beken nordiclere göre daha çok ısınan bir mcu, Attacksharklarda batarya direk mcu'nun üstünde olduğu için ekstra bir stabilite sorunu oluyor. Yine bu arkadaşta mouse'un interior dizaynını buna göre tasarladığı için uzun kullanımda dahi herhangibir sorun gözlemlenmediğini söylüyor. Ben de bu önyargıyı yenmek adına mouse'u alıp inceledim ve söylediklerinde ciddi olduğunu gördüm. Connectgame indirimleri de bitmişken Furylevel Z1'in bu fiyat bandında eline su dökebilecek bir model yok. VXE R1 Se ve R1 var onlar da aynı MCU'yu ve muhtemelen aynı batch'i kullanıyor fakat fiyatları çok daha pahalı hocam.

Biraz uzun olduysa çok özür dilerim sizi konuşmaya ve açıklamaya değecek biri olarak görüyorum ve bu açıklamayı yapma gereksinimi hissettim. Arkadaşın videosunu da aşağıya bırakıyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sabitlenen yorumda da kendisi detaylı şekilde anlatmış siz de bir bakın isterseniz.

Delux MCU işlerinde batırıyor çoğu zaman acaba sağlıklı çalışıyor mu çalışıyor ise süper çünkü :D.
Click latency olarak başarılı değil.
8K Nordic MCU 0.5ms falan oluyor.

1726270905730.png

2.el düşünür müsün?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı