- Makaleler
- 13
Bütçe neydi senin?Machenike dışında önerebileceğiniz var mı? Machenike için review baktım ve birkaç sevmediğim özelliği var.
Bütçe neydi senin?Machenike dışında önerebileceğiniz var mı? Machenike için review baktım ve birkaç sevmediğim özelliği var.
Machenike dışında önerebileceğiniz var mı? Machenike için review baktım ve birkaç sevmediğim özelliği var.
Bütçem en fazla 2.000 olabilir.
2 bine çıkabilirim en fazlaBütçe neydi senin?
2 bine çıkabilirim en fazla
Yok be hocam, daha iyisi var ne alaka Ultimate C?![]()
8BitDo-Ultimate 2C Gamepad Kablosuz 2.4G BaÄlantısı Ultimate Serisi PC, Windows 10, 11 için BasitleÅtirilmiÅ Sürüm, Steam PC - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
8BitDo - PC, Windows 10, 11, Steam Deckì© ì¶©ì ëí¬ê° í¬í¨ë ìµê³ ì 무ì 2.4G ê²ì´ë° í í¨ê³¼ ì¡°ì´ì¤í± 컨í¸ë¡¤ë¬ - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Bunu önerebilirim.
Yok be hocam, daha iyisi var ne alaka Ultimate C?
Xbox düzeni olması.Hocam bu ürün ile Ultimate Bluetooth arasındaki tek fark Bluetooth olmamasi mi?
Xbox düzeni olması.
O zaman mantıklı gibi jeton kullanmaya da izin verse çok uygun gelirdi. Fiyatına daha iyisi var mıdır?
Bir de hangisi daha mantıklı.
![]()
8BitDo - PC, Windows 10, 11, Steam Deckì© ì¶©ì ëí¬ê° í¬í¨ë ìµê³ ì 무ì 2.4G ê²ì´ë° í í¨ê³¼ ì¡°ì´ì¤í± 컨í¸ë¡¤ë¬ - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Yeni hesap açarak bunu alın. Cap olanı alın, tuş başlığı da göndersinler. Hall olduğuna dikkat edin versiyonun, zaten linkteki ürün hall da yine de dikkat edin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.