1.36 GB'lık videoyu arkadaşıma nasıl gönderebilirim?

Makaleler
3
Yer
Nürburgring
Arkadaşlar merhaba. Bugün arkadaşımın da içinde olduğu bir oyun videosu çekip montajını yaptım. Video 9 dakika 46 saniye ve 1.36 GB. Çektiğim videoyu WhatsApp'tan atmak istiyordum fakat maalesef 16 MB üstü video gönderilemiyormuş. 😞 Çektiğim videoyu arkadaşıma nasıl gönderebilirim?

Arkadaşlar merhaba. Bugün arkadaşımın da içinde olduğu bir oyun videosu çekip montajını yaptım. Video 9 dakika 46 saniye ve 1.36 GB. Çektiğim videoyu WhatsApp'tan atmak istiyordum fakat maalesef 16 MB üstü video gönderilemiyormuş. 😞 Çektiğim videoyu arkadaşıma nasıl gönderebilirim?
Google drive ile.

google drive yükle ordan linkini at

MediaFire'a upload edip atabilirsin.

Arkadaşlar merhaba. Bugün arkadaşımın da içinde olduğu bir oyun videosu çekip montajını yaptım. Video 9 dakika 46 saniye ve 1.36 GB. Çektiğim videoyu WhatsApp'tan atmak istiyordum fakat maalesef 16 MB üstü video gönderilemiyormuş. 😞 çektiğim videoyu arkadaşıma nasıl gönderebilirim?

ZIP olarak sıkıştır dosyalardan gönder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı