1.4 milyon TL'ye araç önerisi

Gokulet

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, çok kararsızım. Belli bir kriterim olmadığı için karar veremedim. Öncelikle alacağım araçta istediğim özellikleri belirteyim.

-2020 model üstü olmalı.(eski BMW, Audi, Mercedes istemiyorum)
-Dizel olmamalı.(bulunduğum bölge çok soğuk)
-Genişmiş, uzunmuş, içi darmış hiç önemli değil yalnızım zaten. SUV'da olur hatcbackde. Önemli olan estetik dursun.

Saydığım özelliklerde beğendiğim ama yorumlardan ötürü çekindiğim araçları da belirteyim.

-Peugeot 308 ve 3008.
-Astra 1.2 t
-Cherry omoda 5

Merhaba, çok kararsızım. Belli bir kriterim olmadığı için karar veremedim. Öncelikle alacağım araçta istediğim özellikleri belirteyim.

-Genişmiş, uzunmuş, içi darmış hiç önemli değil yalnızım zaten. SUV'da olur hatcbackde. Önemli olan estetik dursun.

Saydığım özelliklerde beğendiğim ama yorumlardan ötürü çekindiğim araçları da belirteyim.

-Peugeot 308 ve 3008.
-Astra 1.2 t
-Cherry omoda 5
Sıfır mı istiyorsunuz?

-Peugeot 308 ve 3008.
-Astra 1.2 t
-Cherry omoda 5
Dediginiz araclarin maalesef hicbiri. 1.8 Hybrid Corolla veya 1.0etsi golf. Butce biraz yukselebilirse ikinci el temiz Civic Elegance.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı