1.4 milyon TL'ye i20 yerine hatchback araç önerisi

Açıkçası i20'den artık sıkıldım. Elimde de bir miktar para var. 1.4m dedim ama ufak bütçeyi zorlayabilirim. Yeni alacağım araçta en fazla 2 sene kalır elimde. Ama şöyle i20'den sonra diğer araçlara baktığımda gözüme çok boş gözüküyor açıkçası. O yüzden tekrar i20 yeni model alsam mı diye de düşünüyorum. Ama bir farklılıkta istiyorum. PureTech ne sorunlar çıkarıyor genel olarak.
Hocam açıkçası en fazla 2 sene kalır diyorsan PureTech konusunu hiç dert etmene gerek yok. 1.2 PureTech motorlarda, triger kayışı yağ içinde çalışıyor bu da daha hızlı aşınmasına neden oluyor, o yüzden 50 bin km'de bir kayışın değişmesi gerekiyor. Yani zamanında bakımları yapılmadığında sorun çıkartacak şeyler. Ama zaten sen 23 model araç bakıyorsun, max. 20bin Km'lik araç alsan 2 senede 50bin km bile yapamazsın o yüzden dert etmene gerek yok. PSA grubu bence kısa vadede kullanılabilir, tasarım ve donanım olarak şık güzel araçlar tercih edilebilir.

%80 vergi vermek mantıklı değil açıkcası önermem. En azından hafif ticari bakın 2026'da Tofaş yeni yerli model getirecek fabrikalara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı