1.4 milyon TL'ye i20 yerine hatchback araç önerisi

MehmetReis

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 2021 model i20 aracım var. Yaklaşık 1.1m TL ediyor. Aracımı biraz yükseltmek istiyorum. Bütçe 1.4m TL hatchback araç bakıyorum. Yılı en az 2023, 50 bin km üstü olmasın. Ne önerirsiniz bu fiyatlara? Tekrar i20 mi almamı önerirsiniz? Ya da daha farklı bir araç mı bakayım?

Arkadaşlar merhaba, 2021 model i20 aracım var. Yaklaşık 1.1m TL ediyor. Aracımı biraz yükseltmek istiyorum. Bütçe 1.4m TL hatchback araç bakıyorum. Yılı en az 2023, 50 bin km üstü olmasın. Ne önerirsiniz bu fiyatlara? Tekrar i20 mi almamı önerirsiniz? Ya da daha farklı bir araç mı bakayım?
1.4 milyona 1.2 puretech'in hassasligini goze aliyorsaniz 308 cok mantikli.

Peugeot 308 baktın mı hiç?

Peugeot çok hoşuma gidiyorda PureTech pek övmüyorlar.

Clio ve golf nasıl size göre.

E-C4 baktınızmı acaba.

Opel Corsa 1.2 iyi.

Skoda fabia güzel.

Skoda scala iyi.

Focus güzel.

Clio'yu beğenmiyorum hocam. Golfler çok güzel de bütçeyi biraz aşıyor baktıklarım. Opel Corsa çok güzel gerçekten. Servis olarak nasıl çok problem çıkartıyor mu onu bilmiyorum ama. Ford grubu sevmiyorum hocam. Skoda'ya bakıyorum bu ara.

Sedan araç sevmez miydiniz?

Tercih etmiyorum ama önerilere açığım hocam.

1.4 milyona 1.2 PureTech'in hassasligini goze aliyorsaniz 308 cok mantikli.

İşte PureTech biraz korkutuyor adamı açıkçası. Çok iyi şeyler duymadım çünkü kullananlardan.

Yükseltmendeki beklentin ne tam olarak? Bence yükseltme niyetindeysen paranı biriktirip en azından 1.5-1.6 bantlarına çıkmalısın. Ama yok değişiklik niyetindeysen polo al, donanım olarak biraz daha boş olabilir ama bence hem iç tasarım olarak (bence dış olarak da) hem konfor ve kalite olarak farklı bir deneyim yaşamış olursun. Onun dışında senin aracın 1.4mpi ise yakıt olarak da daha az yakar.

23 model dedin diye polo dedim yoksa golf vs. daha güzel araçlar var. Onun dışında 308 de güzel bir seçenek eğer bakımlısını bulursan, bakımlarını zamanında yaptırırsan 1.2 Puretech ile sorun yaşamazsın. Tarzından anladığım kadarıyla zaten birikim yaptıkça araç yükseltiyorsun, 308 sende uzun süre durmayacağı için sorun olmaz.

Yükseltmendeki beklentin ne tam olarak? Bence yükseltme niyetindeysen paranı biriktirip en azından 1.5-1.6 bantlarına çıkmalısın. Ama yok değişiklik niyetindeysen polo al, donanım olarak biraz daha boş olabilir ama bence hem iç tasarım olarak (bence dış olarak da) hem konfor ve kalite olarak farklı bir deneyim yaşamış olursun. Onun dışında senin aracın 1.4mpi ise yakıt olarak da daha az yakar.

23 model dedin diye polo dedim yoksa golf vs. daha güzel araçlar var. Onun dışında 308 de güzel bir seçenek eğer bakımlısını bulursan, bakımlarını zamanında yaptırırsan 1.2 PureTech ile sorun yaşamazsın. Tarzından anladığım kadarıyla zaten birikim yaptıkça araç yükseltiyorsun, 308 sende uzun süre durmayacağı için sorun olmaz.

Açıkçası i20'den artık sıkıldım. Elimde de bir miktar para var. 1.4m dedim ama ufak bütçeyi zorlayabilirim. Yeni alacağım araçta en fazla 2 sene kalır elimde. Ama şöyle i20'den sonra diğer araçlara baktığımda gözüme çok boş gözüküyor açıkçası. O yüzden tekrar i20 yeni model alsam mı diye de düşünüyorum. Ama bir farklılıkta istiyorum. PureTech ne sorunlar çıkarıyor genel olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı