1.5 - 1.6 milyon TL arası SUV önerisi

TOGG bana kalırsa güzel bir araç çok karşı çıkanı var ama bence teknolojik ve gelişmiş bir araç. Bende elektrikliye geçmeyi düşünüyorum fakat evimde şarj istasyonu olmadığından biraz çekingen davranıyorum açıkçası eğer yaptırırsanız km başına 30 40 kuruşlara gezebilirsiniz.
Uzun menzil haricide düşünmeyin uzun yolda kısa menzilleri anca 150 km yapabiliyor TOGG'ların maalesef ve ekran gitme problemleri güncellemeyle çözülmüş olsa bile hala birkaç sıkıntı çıkartabilir eğer küçük şeylere takılıyorsanız uygun olmayabilir ama fiyat performans güzel bir elektrikli araç TOGG bana kalırsa.
Birde kullanımınıza göre ortalama 350 400 KM menzil alırsınız diye tahmin ediyorum oda aklınızda bulunsun.

TOGG bana kalırsa güzel bir araç çok karşı çıkanı var ama bence teknolojik ve gelişmiş bir araç. Bende elektrikliye geçmeyi düşünüyorum fakat evimde şarj istasyonu olmadığından biraz çekingen davranıyorum açıkçası eğer yaptırırsanız km başına 30 40 kuruşlara gezebilirsiniz.
Uzun menzil haricide düşünmeyin uzun yolda kısa menzilleri anca 150 km yapabiliyor TOGG'ların maalesef ve ekran gitme problemleri güncellemeyle çözülmüş olsa bile hala birkaç sıkıntı çıkartabilir eğer küçük şeylere takılıyorsanız uygun olmayabilir ama fiyat performans güzel bir elektrikli araç TOGG bana kalırsa.

Şehir içi 350 km vermez mi 523 km menzil sunanı İstanbul da?

Hocam bende direksiyon derslerine başlayacağım şimdiden çekilişlere katıldım bakalım çıkarsa süper olur :D

Evet biliyorum yeni e sınavı geçmiştiniz 49 doğru ile hatırlıyorum sizi. 🙂

Hocam 523 km menzil olanı istiyoruz şehir içi ne kadar verir sizce.

İnanın net bir şey söylemek çok zor elektrikli araçlarda etken çok fazla kullanımınız, hava durumu, hava derecesi, klima kullanımı vb YouTube'da TOGG'un bir sürü testi vardır gerçek oran için oraya bakmanızı öneririm bir sayı vermem yalan olur çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı