1.5 - 2 ayda vücudu toparlamak

85 kilo 30 sınav çok iyi miş maşallah hocamıza. Ben 80 kilo 15 şınav zor çekiyorum.

1.5 2 ayda vücut toparlamayı bırakın, ısınmanız 1 ay sürüyor zaten. 2 ay içinde maksimum kaslarınız ağırlık kaldırmaya alışkın olur.
3,5 ay ilk verilen programı yapmıştım. O zaman 102 kilo civarıydım 3,5 aya yakın yaptım ısınma programını. 89 kilo kadar düştüm. 15 tatilin başından beri 2 programı kullanıyorum. Şu an 82.5 kiloyum. Yarın yeni program alacağım. Yaza kadar vücut toparlayabilir miyim? Vereceğim 12-13 kilo daha var.

3.5 ay ısınmak için çok fazla, biraz fazla tutmuşlar sizi. Eğer 1-2 ay içinde 12-13 kilo verip, hakkını vererek idman yaparsanız toplarsınız. Tam olarak fit olmayı beklemeyin fakat spor yapmayan birisine göre vücudunuz belli olur.

3.5 ay kendim ısınma yaptım. Üşengeçlikten yeni program almadım. Zaten spor hocamda programı uzun tuttuğumu söyledi.

Zaten çok büyük kollar filan istemiyorum. Ortalama büyüklükte kaslarım olsun. Fitness yaptığım belli olsun tarzda olsa bile yeter yani plaj vücudu gibi.

3.5 ay kendim ısınma yaptım. Üşengeçlikten yeni program almadım. Zaten spor hocamda programı uzun tuttuğumu söyledi.
Eğer 1 ay ısınma yapıp geri kalan 2.5 ay ile maks ağırlık, maks tekrar yapsaydınız; daha iyi bir vücudunuz olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…