1.5 - 2 ayda vücudu toparlamak

Yer
ev
Daha fazla  
1.5 ay 2 ay gibi bir süre sonra bir törene çıkacağım ve vücudumun düzgün olmasını istiyorum.
Kilo: 85 (gerekirse kilo da veririm)
Boy:1.76
Şınav 25,30 mekik 60,70 çekebiliyorum.
Kilomdan şikayetçi değilim. Vücudumun kalıbından şikayetçiyim. 1.5 ay 2 ay içinde nasıl vücuduma şekil verebilirim?

Not: Göbek biraz sarkıyor, kalça bacak tarafı biraz şişman. (eskiden kaslıydı uzun süre formsuzluktan),kollarım vücuduma göre ince.
Bana uygun bir antrenman hazırlayabilir misiniz? Veya ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Schwerer Gustav beslenme konusunda bir sıkıntı yaşamam bolca et süt ve süt ürünleri alıyorum ayrıca uzun sürede istedimmi abur cubur yemem. Dediğiniz yere bakacağım ama oralara bir süre bakmıştım işe fazla yaramamıştı ama deneyeceğim teşekkür ederim.
@MolotofMuhendisi o zaman "start" verildi.
Başka tavsiye var mıdır?

Son düzenleme:
Bu siteye girip alman gereken günlük kaloriyi hesapla aşağı yukarı çıkıyor.

Buradan yağ oranını hesapla. Günlük kalori için lazım. Bel ölçümü filan yaparken sabah bomboş şekilde ölçüm yap.

Bende 172 boy 83 kilodayım. Uyguladığım şeyler günlük 2000 kalori almam gereken 2500 kalori normalde. Yağ yakmak için 500 kalori açık verdim. Carb cycle diyeti antrenman yaptığım günlerde iyi karbonhidrat alıyorum. Diğer günlerde spor yapmadığım çok az karbonhidrat almaya çalışıyorum. Ama protein sabit aynı 100 aşağısını düşmeyecek. Bir de aralıklı oruç yapıyorum.

Bu siteye girip alman gereken günlük kaloriyi hesapla aşağı yukarı çıkıyor.

Buradan yağ oranını hesapla. Günlük kalori için lazım. Bel ölçümü filan yaparken sabah bomboş şekilde ölçüm yap.

Bende 172 boy 83 kilodayım. Uyguladığım şeyler günlük 2000 kalori almam gereken 2500 kalori normalde. Yağ yakmak için 500 kalori açık verdim. Carb cycle diyeti antrenman yaptığım günlerde iyi karbonhidrat alıyorum. Diğer günlerde spor yapmadığım çok az karbonhidrat almaya çalışıyorum. Ama protein sabit aynı 100 aşağısını düşmeyecek. Bir de aralıklı oruç yapıyorum.

Teşekkür ederim.
@MolotofMuhendisi @omercantr1 ne durumdasınız bir gelişme var mıdır yok mudur?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı