1.5-2 bin TL mouse önerisi

• Konuyu başlatan sh6ke
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 538
3-4 yıldır Razer Viper Mini kullanıyordum ancak 2 hafta öncesinden az da olsa bir su döktüm. O günden beri bilgisayar donuyor ve bazen bir yere tıklamıyor. CTRL+alt+del yaparak anca düzeltiyorum bilgisayarı. Bu sorununda mouse üzerinden kaynaklandığını düşünüyorum. Çok sevdiğim bir mouse, çok hafif ve elime tam oturuyor. Değiştirmenin zamanı geldi bence.

1.5-2 bin arası bütçem var. Fazlasını vermeyi çok düşünmüyorum. Wireless olup olmaması çok önemli değil ancak Wraith ürünleri hoşuma gidiyor bazen. Önerinizi bekliyorum.
Wraith'in mouselerinin hoşunuza gitmesini tavsiye etmem, mağdur olan insan sayısı çok fazla.

Wraith'in fareleri hoşunuza gitmesini tavsiye etmem, mağdur olan insan sayısı çok fazla.

VGN Dragonfly F1 Pro mağduruyum mesela ben kronik double click sorunu var garantiye gönderdim switch değiştirdik dediler 2 ay sonra tekrar bozuldu şu an çöp masanın kenarında duruyor Logitech Superlight 2 aldım keyfime bakıyorum.

Forumda veya internette gezerseniz olumsuz yorumları görürsünüz Wraith'in kendi sitesine yorum bıraktım ama kendileri yorumumu bir türlü nedense onaylamıyorlar. 🤣

Son düzenleme:
VGN Dragonfly F1 Pro mağduruyum mesela ben kronik double click sorunu var garantiye gönderdim switch değiştirdik dediler 2 ay sonra tekrar bozuldu şu an çöp masanın kenarında duruyor Logitech Superlight 2 aldım keyfime bakıyorum.
Bana da donglesi bozuk geldi. :D aynı mouse bu arada. Yıllar sonra klavye aldım anakartı bozuk geldi. 20 günde değiştirdiler. iade istedim yapmadılar.

Bana da donglesi bozuk geldi. :D aynı mouse bu arada. Yıllar sonra klavye aldım anakartı bozuk geldi. 20 günde değiştirdiler. İade istedim yapmadılar.

Logitech, Razer ve Zowie gibi markalardan şaşmamak lazım Wierless'a bütçe yetmiyorsa Çin malı yerine bu markalardan kablolu almak daha iyidir.

Ben yıllarca Logitech G102 kullandım bir sorun yaşamadım. Geçtiğimiz günlerde Glorious'a geçtim kablosuz istediğim için. Bu fiyatlarda illa sorunu olan çıkıyor. Şans, çok takmayın. Garantiden çözülüyor birçoğu. Tabii ağır sorunlu ürünler almayın arkadaşların önerilerini dikkate alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı