1.5-2 bin TL mouse önerisi

• Konuyu başlatan sh6ke
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 579
Hiç olmazsa iade edebilirler, değişim yapabilirler. Sizin önerdiğiniz firmada ambalaj açıldıktan sonrası meçhul :D
Sence Wraith'ten mi önermişim? Millete laf atıp, kronik zımbırtısıyla uğraşacakları ürünler yollayın 🤣. 2 gün sonra; "scrollum bozuldu, kasa gıcırdıyor, sensör takılıyor" diye konu açılıyor.

Sence Wraith'ten mi önermişim? Millete laf atıp, kronik zımbırtısıyla uğraşacakları ürünler yollayın 🤣. 2 gün sonra; "scrollum bozuldu, kasa gıcırdıyor, sensör takılıyor" diye konu açılıyor.
Milyonlar satan bir firma illa 2/3 ü sıkıntılı çıkabilir, iade edersin sorun ortadan kalkar. Kullanıp da memnun olanları neden yok sayıyorsunuz, onu anlayamıyorum tam olarak 🤣

Milyonlar satan bir firma illa 2-3'ü sıkıntılı çıkabilir, iade edersin sorun ortadan kalkar. Kullanıp da memnun olanları neden yok sayıyorsunuz, onu anlayamıyorum tam olarak 🤣
2-3'ü dediğin, kronik bir problem. Kaç tane Logitech fare aldım, hepsi ama hepsi kronik problemliydi. Bu da mı şans? Ben şans olduğunu sanmıyorum çünkü 😂. 100 fareden, 2 tanesi sorun yaşamadı diye ürün sorunsuz ya da, marka sorunsuz olmuyor. Yıllarca kakaladılar mükemmel ürünler diye diye görüyoruz mükemmelliğini. İade olayı, satıcı ve satan yere bağlı zaten. Wraith konusunda bir şey diyemem. Aldığım fare, gâyet sorunsuz çıktı. Nisandan beri kullanıyorum.

Ülkede önerilen neredeyse bütün Çin malı markaların sensörleri 3395 aldığım F1 Pro'da da aynı sensör vardı ve Logitech'e tekrar geçince farkı çok hissettim, burada konu Wraith veya a firması b firması değil konu aynı şeyleri farklı marka adı altında satmaları.

2-3'ü dediğin, kronik bir problem. Kaç tane Logitech fare aldım, hepsi ama hepsi kronik problemliydi. Bu da mı şans? Ben şans olduğunu sanmıyorum çünkü 😂. 100 fareden, 2 tanesi sorun yaşamadı diye ürün sorunsuz ya da, marka sorunsuz olmuyor. Yıllarca kakaladılar mükemmel ürünler diye diye görüyoruz mükemmelliğini. İade olayı, satıcı ve satan yere bağlı zaten. Wraith konusunda bir şey diyemem. Aldığım fare, gâyet sorunsuz çıktı. Nisandan beri kullanıyorum.
Yok. Distribütör de devreye girer, hatta büyük markalarda süreç satıcıdan bile bağımsız işler: Ürün arızalıysa fatura üzerinden direkt distribütöre gidip ücretsiz onarım, değişim veya para iadesi talep edebilirsin. Logitech’in tercih edilme sebebi de bu zaten problem çıkınca markanın kendisi sürece dahil oluyor.

Ülkede önerilen neredeyse bütün Çin malı markaların sensörleri 3395 aldığım F1 Pro'da da aynı kombinasyon vardı ve Logitech'e tekrar geçince farkı çok hissettim, burada konu Wraith veya a firması b firması değil konu aynı şeyleri farklı marka adı altında satmaları.
Sensör sabit zaten, değişen şeyleri MCU ve malzeme kalitesi oluyor. Birinin MCU'su rezalet olur, sürekli kopma problemleri yaşanıyor, takılma yaşanıyor diye konuları/şikayetleri olur. Birinin MCU'su orta kalitede olur, kopma yok fakat; arada bir takılma yaşanıyor diyen olabilir. MCU'su iyi olur, takılmada olmaz, kopmada olmaz, başka bir şeyde olmaz. Her şeyde 3395 var artık zaten.

Ben yıllarca Logitech G102 kullandım bir sorun yaşamadım. Geçtiğimiz günlerde Glorious'a geçtim kablosuz istediğim için. Bu fiyatlarda illa sorunu olan çıkıyor. Şans, çok takmayın. Garantiden çözülüyor birçoğu. Tabii ağır sorunlu ürünler almayın arkadaşların önerilerini dikkate alın.

Elimden Logitech G102 ve G203 geçti. İkisinde de çift tıklama sorunu oldu. Kronik sorunlu olduğu bilinen modeller. Siz şanslıymışsınız.

Ben senin yaşın kadar Logitech kullanıyorumdur. Hiçbir sorunlu ürünlerini görmedim, söylemlerin tutarsız ve sallama gibi geliyor dostum, ezbere konuşuyorsun.
Sen ya da siz, sorun yaşamadınız diye kullandığınız ürünler, kullandığın markanın ürünleri problemsiz veya kronik sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor. Zamanında G213 aldım, tuşlara zor basma kroniğiyle karşılaştım. G203 aldım, çift basma + scroll sorunu + yandaki düğmelerde 5 basışın ikisini falan algılama sorunu ile karşılaştım. Bu iki ürünü deneyimlemem, benim için yeterli. Çok uzun sürelerde kullanmadım bu ürünleri, 1 yıl içinde karşılaştım bu problemlerle. Geçenlerde o çok övdüğünüz, Superlight'ın bile kronik scroll problemi olduğunu gördüm 🤣🤣🤣.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı