1.5-2 bin TL mouse önerisi

Mesajların tamamını okudum. Iki argüman da doğru. Logi, Razer, Steelseries, kingston(hyperx) gibi markalar, marka adi satıyor. Ürünleri üreten fabrikalar zaten yine Çin'li. Ben kendim de bu sözde "kaliteli" markali ürünlerde sorun yaşadım. Yani artık bu ünlü markalari almak herhangi bir kalite taahüt etmiyor. Bu doğru.

Diger yandan ise bu direkt Çin markalı ürünleri satan mahalle bakkali zihniyetli yeni türeyen satıcılar sizlerin yasal haklarinizi tanımıyor. Kafalarina göre sitelerinde istedikleri seyi yazabilirler. Bunun bir bağlayıcılığı yok kanunen. Yani "keyfim istiyor. Açılmış kutuyu iade almam." demek, açıkça tüketici hakları kanunu tanimamak demek. Bu kafadaki saticilari burada tavsiye edenler de bu kafaya bilerek veya bilmeyerek hizmet ediyor. İsterse dunyanin en fiyat performans ürünü olsun... Sizin hakkiniza saygi duymayan saticidan çöp bile almayın.

Gerci buna benzer bir yorumuma daha önce hemen kraldan cok kralcilar(belki de aslinda o firma calisanlaridir?) itiraz edip, "firma o iade alacagi ürünleri ne yapsın" dedi. Bu bizim problemimiz değil. Zaten dünyaları kazanan esnafi değil yasayla tanınmış haklarınızı öğrenin ve savunun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı