1.5-2 bin TL'ye sessiz ve el yormayan klavye önerisi

Bütçe
1.500-2.000

Sadıkgell

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Core™ i9-11900KF Processor
MSI Gaming 4060ti 8GB
Asus TUF Gaming b560-m plus
Kingston Fury Beast 32GB ddr4 RAM
Samsung 980Pro m2 1TB SSD
Rampage RMP-750-80PB 750 W
ID-COOLING SE-224-XTS Mini Black 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu
Kodlama için kullanacağım kablolu veya kablosuz fark etmeksizin bir klavyeye ihtiyacım var. RGB olup olmaması da çok önemli değil. Sadece basarken kuvvet uygulamak zorunda hissetmediğim biraz daha laptop klavyesi gibi hissettiren bir klavye arıyorum. Yıllarca laptop kullandığım için elim ona alışık ve diğer türlüleri tuhaf geliyor zaten harici bir oyun klavyem var. Son olarak da kompakt bir klavye varsa bildiğiniz çok müteşekkir olurum 🙏🙂

Kodlama için kullanacağım kablolu veya kablosuz fark etmeksizin bir klavyeye ihtiyacım var. RGB olup olmaması da çok önemli değil. Sadece basarken kuvvet uygulamak zorunda hissetmediğim biraz daha laptop klavyesi gibi hissettiren bir klavye arıyorum. Yıllarca laptop kullandığım için elim ona alışık ve diğer türlüleri tuhaf geliyor zaten harici bir oyun klavyem var. Son olarak da kompakt bir klavye varsa bildiğiniz çok müteşekkir olurum 🙏🙂

Bunlarda çok ses oluyor diye biliyorum kafa şişirmeden geceleri rahat çalışabileceğim bir klavye arıyorum.

:D pardon
İkisi de hoşuma gitti. Şimdi odamın köşesine çöküp hangisini alsam diye düşünmeye gidiyorum teşekkürler. 🥲

Bunlarda çok ses oluyor diye biliyorum kafa şişirmeden geceleri rahat çalışabileceğim bir klavye arıyorum.

İkisi de hoşuma gitti. Şimdi odamın köşesine çöküp hangisini alsam diye düşünmeye gidiyorum teşekkürler. 🥲
Hocam sessiz istediğinizi görmedim benim attığımda ses rahatsız eder sizi. Red switch kullanıyorum ben yazı yazarken rahatsız ediyo sesi laptop klavyesine geçiyorum. Arkadaşın attığı ses konusunda daha iyiyse onu almanızda fayda var.

Siver Switch'li klavyelerde öyle bir durum olmaz sessizdirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı