1.5-2 bin TL'ye SSD önerisi

DRAM bulunmuyor, M.2 alınacaksa Kioxia G2'ye bakılmalı.

Kafam karıştı hocam ne yapmalıyım? M.2 SSD'yi mi yükselteyim yoksa SATA SSD mi alayım?

Peki hocam teşekkürler SATA'yı M.2 ile birlikte kullabiliyorum değil mi? Yani Total'de 1.5TB yerim oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
kafam karıştı hocam ne yapmalıyım m2 ssdyi mi yükselteyim yoksa sata ssd mi alayım ?
Senin yerinde olsam M.2'yi sökmez ekstra SATA alırdım. Fakat diyorsan bendeki M.2'yi satarım yerine başka M.2 alırım o zaman Exceria G2 bak. O bütçede daha iyi bir SSD yok. SATA olarakta attığıma bakabilirsin. HDD'e bulaşma pişman olursun.

Aynen.

DRAM bulunmuyor, M.2 alınacaksa Kioxia g2'ye bakılmalı.

Aynen attığım modelde DRAM yok yeni farkketim. Dediğiniz gibi Kioxia Exceria G2 daha iyi bir seçenek olacak Crucial P3'e göre.

Peki hocam teşekkürler SATA'yı M.2 ile birlikte kullabiliyorum değil mi yani Total'de 1.5TB yerim oluyor.

Aynı anda kullanabilirsin. 2 sininde ayrı depolama alanı ayrı yuvaları var. Yani birbirinden bağımsız.

Kafam karıştı hocam ne yapmalıyım M.2 SSD'yi mi yükselteyim yoksa SATA SSD mi alayım?

Peki hocam teşekkürler SATA'yı M.2 ile birlikte kullabiliyorum değil mi yani Total'de 1.5TB yerim oluyor.

Evet Total'de 1.5 TB oluyor.

Yok HDD almam zaten teşekkürler.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…