1,5 ay önce fazla yemek yedikten beri 1 aydır midem bulanıyor

HorizonS

Decapat
Kek günü
Yer
Sivas
Daha fazla  
Aga ben 1,5 ay önce pizzayı fazla kaçırdım akşam uyurken aniden mide bulantısı geldi falan 1,2 kez çıkardım ve hala düzelmedi, sonra daha ne oldu hatırlamıyorum uyumuşum. 2 gün sonra doktora gittik ve 2 tane ilaç verildi bunları kullandım falan derken artık yemek yerken midem bulanmaya başladı bende yine doktora gittim ve bağırsakta kurt olduğundan şüphelenildi gereken ilaçları içtim ama o ilaçlarda bitince 1 hafta sonra yine yemek yerken midem bulanmaya başladı ve halada yemek yerken midem bulanıyor (dipnot: Normal sabah yemeği yerken değil akşam yemeği yerken bulanıyor)

Belki sulu yemeklerde bir bunaltı yapıyordur. Kahvaltıda yapmıyor diyorsunuz? Ya da sabah açken yiyorsunuz, akşama doğru bir şeyler atıştıra atıştıra mide bir hâl oluyordur. Geçmiş olsun yine de.

Hocam sağlık ocağına giderek mide bulantısı hapı yazması için doktora ricada bulunabilirsiniz. Belki faydası olur.

Neyse hocam boş verin bu hafta içinde tekrardan hastaneye gittiğimde söyliyeceğim yeniden bu durumu.

Yardımlarınız için sağ olun zaman ayırdığınız için teşekkürler.

@ktskn size de teşekkürler hocam.

Sağlam ve tanınmış bir doktora görünün. Sallamayan bir doktor yüzünden safra kesemi elime aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı