PersonaNonGrata93
Hectopat
1.5 aydır internet sürekli kesiliyor süresi değişiyor bazen 2-3 dakikada bir bazen 30-40 dakikada bir ama genellikle 10 dakikadan fazla kullanamıyorum. NetSpeed kullanıyordum onlar sorun olmadığını kablo bozuk diye net konuştular. Gittim 200 lira verip CAT 6 kablo çektirdim 1 saat düzgün çalıştı sonra yine kesildi. Tekrar kayıt oluşturdum modeminiz bozuk dediler modemi servise verdim 2-3 kez her seferinde ASUS yazılımsal sorun görüyoruz donanımsal bir sıkıntı yok deyip geri verdi. Modem bozuktur diye dün gittim TP-Link Archer VR300 modem aldım 1 saat kesilmedi yine kesildiğinde de 10 saniyede gidip geldi 3-5 saat sonra yine eskisi gibi 10 dakikada bir kesilmeye başladı.
NetSpeed çok ilgilenmeyince 1-2 hafta önce comnete geçtim onlar da Türk Telekom ekibi gönderip kontrol ettirdik hattınızda sorun gözükmüyor dediler. Artık çıldırmak üzereyim. Kablo 1 aylık CAT 6 kablo modem 2 günlük hem NetSpeed hem Comnet 1 aydır biz kaynaklı bir sorun yok diyor o zaman sorun ne neden kesiliyor bu internet artık ne yapacağımı da bilmiyorum. Ne yapmalıyım neyi kontrol ettirmeliyim?

NetSpeed çok ilgilenmeyince 1-2 hafta önce comnete geçtim onlar da Türk Telekom ekibi gönderip kontrol ettirdik hattınızda sorun gözükmüyor dediler. Artık çıldırmak üzereyim. Kablo 1 aylık CAT 6 kablo modem 2 günlük hem NetSpeed hem Comnet 1 aydır biz kaynaklı bir sorun yok diyor o zaman sorun ne neden kesiliyor bu internet artık ne yapacağımı da bilmiyorum. Ne yapmalıyım neyi kontrol ettirmeliyim?