Türkiye gibi bir ülkede bu tarz araçlar hiçbir zaman alanında kullanılmadı, eşek gibi yük bindirdiler. Bu araç güçsüz diye yakınmaları normal. (Beygiri düşük, fazla hız beklentiside olmamalı)
Hafif kargo taşımacılığı için ideal, bu arabaya yazılım atmak bence gereksiz. Benzinli olsa güven verirdi.
Asıl benzinli olsa iş yapmazdı. Yürütme maliyeti artardı. Aynı güç alınabilirdi ama aynı tork alınamayabilirdi. Ha birde hocam unutmayın, R12 62 beygir ama keçi gibi tırmanır, hatta düz çıkamadığı yerlere geri geri tırmanır. Yükte de giderdi ki o araba 100 tork mu neydi. Bu araçta beygirden çok tork önemli zaten. Ticariyle şehir içinde nerede hız yapıcaksın zaten her yer kalabalık.
Asıl benzinli olsa iş yapmazdı. Yürütme maliyeti artardı. Aynı güç alınabilirdi ama aynı tork alınamayabilirdi. Ha bir de hocam unutmayın, R12 62 beygir ama keçi gibi tırmanır, hatta düz çıkamadığı yerlere geri geri tırmanır. Yükte de giderdi ki o araba 100 tork mu neydi. Bu araçta beygirden çok tork önemli zaten. Ticariyle şehir içinde nerede hız yapacaksın zaten her yer kalabalık.
Hocam bana stage 2'den sonra saçmalamayan dizel bir araba göstersene Allah aşkına? Dizel arabaya yapılacak Max şey stage 1'dir stage 1 harici yapılan her türlü tuning verdiği zarara değmez.
Her dizel duman atar demiyorum hocam. Dizel arabaların parçaları zaten yeterince ısı ve enerjiye maruz kalıyor. Sırf 20 30 HP fazla alayım diye motorun ömrünü kısaltmak saçma geliyor bana.