1.5 dCi 65 HP ECU Tuning ile kaç beygir yükselir?

Zaten bir insan neden 65HP bir araç alır ki? Çoğu motosiklet bundan daha güçlü.

Bir insanın 65HP araç almasını es geçiyorum, neden bir firma 65HP ticari bir dizel üretir?
160Nm torku var, ticari için yeterli çünkü araba hafif. Ucuz maliyet ve pratiklik için. Ha bir de ülkenin piyasası düşünülüyor.

160nm torku var, ticari için yeterli çünkü araba hafif. Ucuz maliyet ve pratiklik için. Ha bir de ülkenin piyasası düşünülüyor.

Türkiye gibi bir ülkede bu tarz araçlar hiçbir zaman alanında kullanılmadı, eşek gibi yük bindirdiler. Bu araç güçsüz diye yakınmaları normal. (Beygiri düşük, fazla hız beklentiside olmamalı)

Hafif kargo taşımacılığı için ideal, bu arabaya yazılım atmak bence gereksiz. Benzinli olsa güven verirdi.

Asıl benzinli olsa iş yapmazdı. Yürütme maliyeti artardı. Aynı güç alınabilirdi ama aynı tork alınamayabilirdi. Ha birde hocam unutmayın, R12 62 beygir ama keçi gibi tırmanır, hatta düz çıkamadığı yerlere geri geri tırmanır. Yükte de giderdi ki o araba 100 tork mu neydi. Bu araçta beygirden çok tork önemli zaten. Ticariyle şehir içinde nerede hız yapıcaksın zaten her yer kalabalık.

Bazı kullanıcılar "piyasa arabası" yapmaya çalışıyor, ve hızını düşük buluyor.

R12 bambaşka bir detay, off road tekerleği ile bir-çok off road aracını üzebilir

Bazı kullanıcılar "piyasa arabası" yapmaya çalışıyor, ve hızını düşük buluyor.

R12 bambaşka bir detay, off road tekerleği ile bir-çok off road aracını üzebilir
Kangoo ile yapılabilecek tek piyasa sebze sırasıdır hocam.

Hocam bana stage 2'den sonra saçmalamayan dizel bir araba göstersene Allah aşkına? Dizel arabaya yapılacak Max şey stage 1'dir stage 1 harici yapılan her türlü tuning verdiği zarara değmez.
Bende var hocam Adana’ya uğrarsanız göstereyim stage 3 dizel. 1 kere motoruna anahtar değmedi.

Maalesef hepsi dizel duman atar kafasında. E ülkede millet 1.7cdti Corsa dışında araba görmüyor onlar da haklı.

Her dizel duman atar demiyorum hocam. Dizel arabaların parçaları zaten yeterince ısı ve enerjiye maruz kalıyor. Sırf 20 30 HP fazla alayım diye motorun ömrünü kısaltmak saçma geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…