- Makaleler
- 63
2010 yazıyor Authentique paket.Belki sonradan takılmıştır veya ruhsatta yanlış yazılmış olmasın.Çünkü 65’ler en son 2009 yılında çıktı sonra 70’e geçtiler 70’liklerin bazılarında intercooler yoktu 2011’den sonraki 75’liklen hepsi intercoolerlıydı.
Ne sorunu var bizim bilmediğimiz?
Dizellerin blokları boosta daha dayanıklıdır ama. 2012 1.4TDCi Fiesta'mız var, motora ilk aldığımızdan beri bir şey olmadı ilk sahibiyiz. Bu arabanın fabrika çıkışı Turbosu 1 barla çalışıyor. Ne turboda bir problem var ne de obür motor aksamlarında. Uzun zamandır yazılımla gezen dizeller var etrafımızda gündelik olarak siz bile karşılaşıyorsunuzdur. Onu da geçtim hadi tırlara yazılım atılıyor. Güç ve yakıt tasarrufu için. O araçlar milyon kilometreler yapıyor.Birader dizel araba dediğin şey sıkıştırılarak yakıtın yanmasını sağlar ve çok yüksek enerji ortaya çıkar parçalar da buna bağlı olarak daha hızlı eskir yazılım atarsan daha da yüksek enerji ortaya çıkar Turbo yeterince yük bindiriyor arabaya benim anlatmaya çalıştığım şey de bu.
Sorundan kastınız çalışma prensibiyse o bir sorun değil.Herkes @pe3ah arkadaşa karşı çıkmış da kimse turbo dizellerin ne kadar sorunlu araçlar olduğunu bilmiyor anlaşılan. Turbo dizeli geçtim, dizel motoru da mı bilmiyorsunuz be...
Çok bilgiliyiz demiyoruz burada. Bize örnek verin dediklerinizi kanıtlayacak onaylayalım. YouTube'da 330d S3'ü gündelik kullanan bir adam var. 430 beygir 1000nm, arabada hiçbir sorun yok. Ben bir sürü örnek video attım. Öyle arkadaşlar çol bilgili diyip kaçmakla olmaz.@pe3ah Boş ver, arkadaşlar çok bilgili.
Birader dizel araba dediğin şey sıkıştırılarak yakıtın yanmasını sağlar ve çok yüksek enerji ortaya çıkar parçalar da buna bağlı olarak daha hızlı eskir yazılım atarsan daha da yüksek enerji ortaya çıkar Turbo yeterince yük bindiriyor arabaya benim anlatmaya çalıştığım şey de bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.