Hocaların niyetinde öyle bir şey olacağını pek sanmıyorum. Derste yoksam direk yok yazıyorlar.İlk derse gecikirsen hocaya durumu izah et ki yok yazmasın, arkadaşlarına haber et ki hocaya geleceğini söylesinler.
Hocaların niyetinde öyle bir şey olacağını pek sanmıyorum. Derste yoksam direk yok yazıyorlar.İlk derse gecikirsen hocaya durumu izah et ki yok yazmasın, arkadaşlarına haber et ki hocaya geleceğini söylesinler.
Eğer devamsızlık barajını aşarsan bahsettiğin okula gidememe sebeplerini okula bildir. Anlayışla karşılayacaklarını ve bırakmayacaklarını düşünüyorum.Merhaba, özürlü devamsızlık 19.5 özürsüz devamsızlık 8.5 gün okulun kapanmasına 2 aylık bir süre kaldı. Ne yapmalıyım? Lisedeyim.
Müdür yardımcısıyla yakın zamanda velim bu konu hakkında konuşacak.Eğer devamsızlık barajını aşarsan bahsettiğin okula gidememe sebeplerini okula bildir. Anlayışla karşılayacaklarını ve bırakmayacaklarını düşünüyorum.
Lise..Sınıfta bırakmazlar ortaokulda merak etmeyin.
Konunun açıldığı yer İlkokullar ve Ortaokullar yazdığından dedim.Lise..
Neden?Kalan hakkını da kullan.
Bilmiyorum, bu konu hakkında biraz gerginim.genelde kolay kolay kalma olmuyor gevşek davranıyolar tabi bu okuldan okula değişir ama sınav notlarından geçiyorsan ve ortalamanda biraz yüksekse dönem sonu velini okula çağırıp devamsızlıklarla işlem yapıyolar bizim okulda böyle ama sınıfta kolay kolay bırakmıyacaklarını düşünüyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.