1.5 milyon TL araba önerisi

Cherry sıfır fiyatlarda öyle şu an ama Çinli marka istemiyorsanız SuperB oneririm.

Hyundai I20 n öneririm 200 bg bir canavar.

Motor olarak uzun gitsin performansli olsun diyorsaniz Civic 1.5 Vtec 182 hp, fazla yeni olmasina gerek yok biraz kmli olsun diyorsaniz arkadaslarin dedigi gibi SuperB, Hybrid ariyorsaniz da 1.8 Hybrid Corolla, Çin mallarina sicak bakiyorsaniz da Omoda 5 cok guzel ama benim tercihim burdan Civic ya da SuperB olurdu.

Hyundai I20 n öneririm 200 bg bir canavar.
Hocam adam Insignia kullaniyoruz demis, onerdiginiz araba baya zevkli surusu olan araba ama Insignia kullanan adama konforsuz ve kucuk gelir.

Hocam bunların 180HP'lik olanları hakkında ne düşünüyorsunuz.
Hocam 3008 dusunduyseniz, ic mekan kalitesi verilen parayi etmez, o paralara Fransiz yerine cok daha iyi tercihler var gibi.

Hocam 2017 model Passat nasıl olur?
Babamda kullanıyor gayet memnun size de bir sorayım dedim.

Hocam 2017 model Passat nasıl olur?
Babamda kullanıyor gayet memnun size de bir sorayım dedim.

Hocam Passat'ların tasarımını babam ve ben hiç sevmiyoruz ondan dolayı Passat alacağımızı düşünmüyorum.

Hocam omoda 5'i geçtim A3'ler nasıl acaba 2021 model Sportback olanlar.

Hocam Passat'ların tasarımını babam ve ben hiç sevmiyoruz ondan dolayı Passat alacağımızı düşünmüyorum.

Hocam omoda 5'i geçtim A3'ler nasıl acaba 2021 model Sportback olanlar.
Eski a3 ler guzel degildi de yenileri yinede tam Audi hissi vermese de guzel.

Peki hocam sonuç olarak ne almalıyım.

Bir de 508 puretech GT 225HP mi yoksa SuperB mi karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…