1.5 milyon TL araba önerisi

Hyundai I20 n öneririm 200 bg bir canavar.

Arkadaşlar, 7 yıldır Insignia kullanıyoruz ve artık yeni bir arabaya geçme kararı aldık. Maksimum 1.8 milyon TL'ye kadar çıkabiliriz. Başlarda Omoda 5 düşündüm ama Çin malı olduğu için kararsız kaldım. Bu bütçeye en iyi F/P aracı ne alabiliriz?
Motor olarak uzun gitsin performansli olsun diyorsaniz Civic 1.5 Vtec 182 hp, fazla yeni olmasina gerek yok biraz kmli olsun diyorsaniz arkadaslarin dedigi gibi SuperB, Hybrid ariyorsaniz da 1.8 Hybrid Corolla, Çin mallarina sicak bakiyorsaniz da Omoda 5 cok guzel ama benim tercihim burdan Civic ya da SuperB olurdu.

Hyundai I20 n öneririm 200 bg bir canavar.
Hocam adam Insignia kullaniyoruz demis, onerdiginiz araba baya zevkli surusu olan araba ama Insignia kullanan adama konforsuz ve kucuk gelir.

Hocam bunların 180HP'lik olanları hakkında ne düşünüyorsunuz.
Hocam 3008 dusunduyseniz, ic mekan kalitesi verilen parayi etmez, o paralara Fransiz yerine cok daha iyi tercihler var gibi.

Arkadaşlar, 7 yıldır Insignia kullanıyoruz ve artık yeni bir arabaya geçme kararı aldık. Maksimum 1.8 milyon TL'ye kadar çıkabiliriz. Başlarda omoda 5 düşündüm ama Çin malı olduğu için kararsız kaldım. Bu bütçeye en iyi F/P aracı ne alabiliriz?

Hocam 2017 model Passat nasıl olur?
Babamda kullanıyor gayet memnun size de bir sorayım dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı