1.5 Milyon TL ile Ne İş Yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Enflasyonun %20 olduğu yerde %25 faize para yatırılmaz. Gerçek kazancınız %5.
80 Bin TL ile iş kursam ufacık bir dükkan alır geri kalanı ile de mal doldururum içeriye. Sonra satmakla uğraşır. Vergisi cartı curtu derken elinde hiçbirşey kalmayacak ay sonunda. Ben memur çocuğuyum ve bir birikmişim var ayda 1650 TL asgari ücret ben bunu havadan kazanıyorum. Ve ayrıca çalışarak kazanıyorum. Hayat çok zor. Risk alacak durumda değiliz maalesef.

İş yapmam için bu parayı verdi sabit özel sektörde çalışamıyorum yani şöyle kaf dağını ben yarattım şekilden şekile giren müdürlerle sürekli kavga ettiğimden dolayı ayrılıyorum 2 3 yıl sonra iş yerlerinden böyle bir olay düşündü babam sağolasun

70 yıl boyunca gül gibi geçinirim sonra ? Ahirette o faizler çıkar faiz işine bulaşmak istemiyorum.

İş yapmakla ilgili en yaygın kanı, bildiğin işi yapmaktır.

Hocam yeni yapılan inşaatlara girip 6 ay sonra paranı geliştirebilirsin. Güvenilir inşaat firmaları ile iş yaparak ve sözleşme imzalayarak vergisine vs karışmadan sadece kâr güden anlaşmalar yapabilirsiniz. Malum döviz yüksek. İnşaat başlaması ile birlikte %70 oranında düşük fiyattan daire sahibi olabilirsiniz. Günümüzde apartman yapmak 3 ya da 4 ay sürüyor zaten gözünü kapatıp açmanla bitiyor. Sen de 500 bin ile girip 2 daire alıp sonra tanesini 300 bine satıp 100 bin kar edersin. Ama olayı şöyle düşün. Bankaya koyarsan da aynı parayı kazanacaksın ve işin peşinden koşmayacaksın. Kafan rahat edecek. Paramı kaybedermiyim korkun olmayacak.

Vay be adamlar para basıyor. Geleceğe yatırım olarak kentsel dönüşüm yapılabilecek yerden ev alıp kiraya verebilirsin bence.

Hocam kesinlikle internet ya da PS cafe açın. O paranın yarısına Ankara'nın en iyi internet cafesini açarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Faiz yemekten çekinmiyor olsan aylık 30.000TL kadar getirisi oluyor günümüz faiz oranlarıyla Ki bu inanılmaz lüks bir hayat demek, insanın hayallerini süslemiyor değil gerçekten.
Benim babamlar taksi plaka falan almayı planlarken aylık getirisini 10.000TL olarak hesaplamışlardı, giderleri de çıktığın vakit. Aynı şekilde ev alıp kiraya vermeye kalkmak gibi yatırımlarda da 6.000TL civarını geçmiyor normal şartlarda gelirin.

Kısacası, daha önceden 1.5 Milyon gibi rakamlarla yatırım yapmış aile büyüklerinden yardım al. Deneyimsiz ve tecrübesiz davranışlarda bulunarak heba etme parayı. Bir çok insanın sahip olamadığı bir paradan bahsediyoruz çünkü

Bana o paranın 3/1'i kadarlık mal düşüyor ve ev sahibi olmak için harcayacağız. Bu faiz olayı çok tatlı bir şey ama yapacak bir şey yok Faiz yemesine mani bir durum olmayan insanlara kesinlikle faiz tavsiye ediyorum Çünkü hiçbir şey bu kadar zahmetsiz - risksiz ve yan gelip yatarken, bu kadar yüksek kar oranı sağlayamaz.

Zaten o parayı kullanabilecek zekaya erişmeden kimse kalkıp sana 1.5 Milyon falan vermez, merak etme o açıdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…