- Makaleler
- 3
Yasini kac? Dolara yatirim yapip bekleyin![]()
35 yaşındayım.
Parayi bankaya atsaniz bile getirisi olur.
Faiz yemek istemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yasini kac? Dolara yatirim yapip bekleyin![]()
Parayi bankaya atsaniz bile getirisi olur.
80 Bin TL ile iş kursam ufacık bir dükkan alır geri kalanı ile de mal doldururum içeriye. Sonra satmakla uğraşır. Vergisi cartı curtu derken elinde hiçbirşey kalmayacak ay sonunda. Ben memur çocuğuyum ve bir birikmişim var ayda 1650 TL asgari ücret ben bunu havadan kazanıyorum. Ve ayrıca çalışarak kazanıyorum. Hayat çok zor. Risk alacak durumda değiliz maalesef.Enflasyonun %20 olduğu yerde %25 faize para yatırılmaz. Gerçek kazancınız %5.
Manes, Raptor +10 satılır.
Şaka bir yana uzman olduğunuz bir ticaret alanı yoksa boşuna paranızı riske etmeyin. Altın alıp, değerlendirebilirsiniz geri kalan her yol sizin için riskli olabilir. İlle de yapacağım da derseniz, forum yerine profesyonel yatırımcılardan güvenilir kaynaklardan destek isteyiniz.
80 Bin TL ye Denizbank da 1,675 TL aylık faiz alıyorum. Bir iş yeri kursam bu kadar kazanamazdım muhtemelen.
Eki Görüntüle 332247
1,5 Milyon TL' yi 3 tane 500 BinTL olarak bankaya mevduat faizine yatırıp görüntüdeki tutarı alabilirsiniz.
3 Adet 500 Bin TL lik hesabın size aylık getirisi; 25 bin 989 TL eder.
Bence gül gibi geçinilecek para.
İş yapmam için bu parayı verdi sabit özel sektörde çalışamıyorum yani şöyle kaf dağını ben yarattım şekilden şekile giren müdürlerle sürekli kavga ettiğimden dolayı ayrılıyorum 2 3 yıl sonra iş yerlerinden böyle bir olay düşündü babam sağolasun
70 yıl boyunca gül gibi geçinirim sonra ? Ahirette o faizler çıkar faiz işine bulaşmak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.