1.5 Milyon TL ile Ne İş Yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu ''faize yatırım'' yap diyen kişiler, parasını faizle değerlendirenler kusura bakmasınlar da bu ülkeye en çok ihanet edenlerin başında geliyor.

Elinizde para var. Bu para ile üretim yapmadan, alım satım yaparak piyasaya katkı sağlamadan para kazananlar; kendinizi bu ülkeye yapılan hizmetin neresinde görüyorsunuz? 80.000 TL'ye 1.700 TL para kazanıyorsunuz, kazandığım sandığınız para kimin cebinden size geliyor? Hiç kusura bakmayacaksınız, Üretmeden kazanmak, üretmeden tüketmek ihanettir.

Bu kan emici bankalar ellerindeki parayı satarak para kazanıyor, bunlara ortak oluyorsunuz. Yapmayın!

1.5 Milyonun var ve yatırım danışmanları yerine forum üyelerine soruyorsun sorunu? Hayali bir konu olduğunu düşünsem de cevap vereyim; KOSGEP'e başvurup, güzel projesi olan birine maddi destek ile ortaklık teklifinde bulunurdum yada kendi yapacağım bir projeyi hayata geçirirdim.

Şu ''faize yatırım'' yap diyen kişiler, parasını faizle değerlendirenler kusura bakmasınlar da bu ülkeye en çok ihanet edenlerin başında geliyor.

Elinizde para var. Bu para ile üretim yapmadan, alım satım yaparak piyasaya katkı sağlamadan para kazananlar; kendinizi bu ülkeye yapılan hizmetin neresinde görüyorsunuz? 80.000 TL'ye 1.700 TL para kazanıyorsunuz, kazandığım sandığınız para kimin cebinden size geliyor? Hiç kusura bakmayacaksınız, Üretmeden kazanmak, üretmeden tüketmek ihanettir.

Bu kan emici bankalar ellerindeki parayı satarak para kazanıyor, bunlara ortak oluyorsunuz. Yapmayın!
Siyaset yapmak istemiyorum bir mesaj atıp bırakıcam.
Peki ülkenin yöneticilerinin yaptığı şey ne?
Üretmeden kazanmak, üretmeden tüketmek ihanettir.

Siyaset yapmak istemiyorum bir mesaj atıp bırakıcam.
Peki ülkenin yöneticilerinin yaptığı şey ne?

Ülkenin yöneticilerinin yaptığı işleri beğenmeyenler oy vermeyerek tarafını belli ediyor zaten. Vereceğim her cevap dediğiniz gibi siyasete giriyor. Burada bireysel olarak ülkemize ne katıyoruz ona bakmamız gerek. Tavuk bile günde 1 yumurta üretiyor. Yeni bir fikir bile üretime katkıdır.

Kimse kimseye zorla para vermiyor. Bankaya paramı vermeden önce soruyorum adamlar istiyor bana yatırırsan sana aylık 1,7 Bin TL para veririm diyorlar. Ben de yatırıyorum. Ne var ki bunda ?
Kredi çekerken de faiz almasın bankalar o zaman?
Kusura bakma da senin aklın fazla çalışmıyor. Boş yapma.

Ülkenin yöneticilerinin yaptığı işleri beğenmeyenler oy vermeyerek tarafını belli ediyor zaten. Vereceğim her cevap dediğiniz gibi siyasete giriyor. Burada bireysel olarak ülkemize ne katıyoruz ona bakmamız gerek. Tavuk bile günde 1 yumurta üretiyor. Yeni bir fikir bile üretime katkıdır.
Ama bunun uygulanması gerek uyguluyorlar mı, hayır uygulamıyorlar.

Faiz dinde yanlış bişey olduğundan dolayı adam yapmak istemiyor siz hala faiz diyosunuz.
Faiz yanlış birşey değildir. Faize silah zoruyla vermiyoruz paramızı. Bankalar birbiri ile yarışıyor paranızı bize yatırın daha fazla faiz veriyoruz diye. Adamlar kazanmasa zaten böyle çok istemezdi. Ben de aradaki komisyonumu alıyorum. Gidip sabahtan akşama kadar kağıt toplayın öyleyse siz çöplerden. Ya da çok paranız olursa fakirlere verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı