1.5 Milyon TL ile Ne İş Yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O parayla cok zengin olmak istiyorsan o hayali gec. Çok zengin olan insanlar için 1.5 milyon TL sadece BMW i8 veya Lamhorghini parası. Ben olsam şahsen faize atardım. Ortanın üstünde standartlarda geçinirdim.
Oh yat yat nereye kadar neyse ki para sende değil bu kardeşimizde ki aklın yolunu biliyor.
Sana bir şey diyen yok. Daha okuduğunu anlamıyorsun. Yazıda islamcıların ikiyüzlülüğünden bahsediyorum. Faize haram derler, adını değiştirdikleri katkı payına koşa koşa giderler anlamında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesin düşüncesine saygım var.Ancak haram yoldan para kazanmak çok kolaydır. Önemli olan alın teri helal yoldan para kazanmaktır. Şuan o para bende mevcut olsaydı ilk yapacağım iş yatırım yapana kadar bir altın hesabı açmak olurdu. Yatırım yapmak içinde acele etmez araştırma yapardım.Yatırım yapacağım sektör ise kesinlikle bilişim yada sağlık sektörü olurdu. Gelecekte en fazla ihtiyaç duyulacak sektörler bunlar diye düşünüyorum. Bilişim de çok gerideyiz özellikle ülke olarak teknolojiyi çok pahalıya satın alıyoruz. OEM ürünleri olur, RAMPAGE gibi bir marka altında klavye mouse gibi ürünler üretilebilir.İlk başta dünya markaları yanında sıkıntı çekersin ancak yerli pazarda avantajlı durumlarda var. Değerlendirmek sana kalmış aslında yeni fikirler önemli. İnovasyon uygulanması zor ama kıymetli bir değerdir.

Hiç düşünme dolmuş hattı al.

Beyler bakin, piyasada tanıdığınız ortaginiz vs yoksa tek çareniz parayı faize atmaktir. Etrafta çok cakal kaynıyor uretim, yatırım diye zirvaliyorsunuz ahahah.

Ankara'dan uçuşum var Kasım ayında forumda olursanız ben uğrarım.

@witicieen , hocam siz bence bu konuya kilit isteyin. Hayatında o paralara ulaşamayacak kişiler geliyor hayali diyor, İslam'a laf atıyor, camii yaptır, diyanete yatır diyor. Neticede böyle bir para kazanılamaz değil. İstanbulda orta lüks daireler 1 Milyon TL olmuş.

Demem o ki, bu mesajların arasında düzgün cevap verenler de kayboluyor. Konuyu açarak pişman olman normal. Her konu dine-siyasete dönüyor.

Faiz oranları yüksek olan bir bankaya yatırım yaparsanız aylık çok yüksek miktarlar kazanabilirsiniz bu sayede hiç yoktan para gelmiş olur

Bu konuda, yaşım küçük olduğu için bir tavsiye-öneride bulunamam fakat; tanıdıklarımızdan birinin elinde bu paranın daha fazlası para vardı, daha doğrusu sonradan eline geçen bir para. Bu parayı aldığı zaman tahminim sizin gibi bir iş kurmak istedi, eğer faize koysaydı o zamanın (1990-1991) faiz oranları ile 25-30 bin lira para alıyordu. İş kurdu, firma isimleri, asistanlar, arabalar, şirket yemekleri ve tabii ki belgeler, bir çok belge imzaladı firmalar açıldı. Ardından firmaları iflas etti, milyonlarca para bir hiç ve arkasında onlarca bin lira borç bıraktı. Borç, bu kişinin parayı ilk aldığında aldığı araba, ev ve diğer varlıklarından karşılandı. Dedemin anlattığına göre bu adam şu an şehrin bazı köşelerinde -biraz abartı ve distopik gelebilir, çünkü çok kullanılan bir terim fakat burada terim değil gerçek- çöplerden malzeme topluyor, çöplerden malzeme toplayan kişilere ve diğer tüm insanlara saygım var fakat milyonların varken bu duruma gelmek oldukça dramatik. Bunlar aile büyüklerimden olan sevgili dedem tarafından bana anlatılanlar. Size her insanın söyleyebileceği bir tavsiyede bulunayım, uzmanlara danışın ama uzmanlar gerçekten işinin profesyonelleri olsun, belgeli lisanslı profesyoneller. Hayırlı olsun bu arada, umarım akılcı yatırımlar ile dilekleriniz gerçek olur, esen kalınız efendim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…