1.5 Milyon TL ile Ne İş Yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
3
Babam sağ olsun lafıyla giriş yapmak istedim çünkü, gerçekten sağ olsun :) 5 kardeş bir ailenin 3. ferdiyim. Babam her kardeşime belli miktarlarda para akışı sağladı. Şu anda elimde sıcak keş 1.5 milyon TL var. Ankara'da yaşıyorum ve ticaret yapmak istiyorum. Ne iş yapılabilir veyahut bu sermaye ile bir yere hissedar ortak mı olunması lazım? Lütfen yorumda belirtseniz çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Babam sağ olsun lafıyla giriş yapmak istedim çünkü, gerçekten sağ olsun :) 5 kardeş bir ailenin 3. ferdiyim. Babam her kardeşime belli miktarlarda para akışı sağladı. Şu anda elimde sıcak keş 1.5 milyon TL var. Ankara'da yaşıyorum ve ticaret yapmak istiyorum. Ne iş yapılabilir veyahut bu sermaye ile bir yere hissedar ortak mı olunması lazım? Lütfen yorumda belirtseniz çok memnun olurum.

Manes, Raptor +10 satılır. :sinsi::LOL:

Şaka bir yana uzman olduğunuz bir ticaret alanı yoksa boşuna paranızı riske etmeyin. Altın alıp, değerlendirebilirsiniz geri kalan her yol sizin için riskli olabilir. İlle de yapacağım da derseniz, forum yerine profesyonel yatırımcılardan güvenilir kaynaklardan destek isteyiniz.

80 Bin TL ye Denizbank da 1,675 TL aylık faiz alıyorum. Bir iş yeri kursam bu kadar kazanamazdım muhtemelen.
1537354107015.png

1,5 Milyon TL' yi 3 tane 500 BinTL olarak bankaya mevduat faizine yatırıp görüntüdeki tutarı alabilirsiniz.
3 Adet 500 Bin TL lik hesabın size aylık getirisi; 25 bin 989 TL eder.
Bence gül gibi geçinilecek para.

80 Bin TL ye Denizbank da 1,675 TL aylık faiz alıyorum. Bir iş yeri kursam bu kadar kazanamazdım muhtemelen.
Eki Görüntüle 332247

1,5 Milyon TL' yi 3 tane 500 BinTL olarak bankaya mevduat faizine yatırıp görüntüdeki tutarı alabilirsiniz.

Vay be, para parayı çeker derler. Demek ki doğruymuş. :kararsız:

Eki Görüntüle 332247

Paranın faizini kullanırsın ancak ana para sabit kalırsa 10 sene sonra 80.000 TL şimdiye göre değersiz olacaktır.

Paranın faizini kullanırsın ancak ana para sabit kalırsa 10 sene sonra 80.000 TL şimdiye göre değersiz olacaktır.
Para sabit kalır hayat boyu rahat yaşarsın zaten ona göre de faiz oranları değişiyor. Yani 1,5 Milyon TL ile aylık 26 bin TL para kazanıyorsun. 1 yılda 312 Bin TL para eder. Ben İzmir'de yaşıyorum ve burada 312 Bin TL ye alabileceğin bir tomar ev var. Her sene 1 ev alsan ana paran da durur, üstüne bedava ev almış onu da konut olduğu için kazanç olarak görebilirsin. Ama bir taraftan da hayat geçiyor 18 yaşındaki heves aktiflik heyecan 35 den sonra kaybolacak. O yüzden arkadaş gençmiş ben de paranın faizi ile hayatı yaşamasını önerdim :ROFL:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı