1.5 milyon TL'ye kadar alınabilecek en iyi SUV modeli önerisi

Yamishu

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 3.6GHz 16MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci | MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart | GoodRam 16GB(2x8GB) IRDM RGB 3600MHz CL18 DDR4 Siyah Dual Kit Ram | MSI Radeon RX 6650 XT MECH 2X OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı | WD 480GB GREEN SN350 NVMe M.2 SSD (Okuma 2400MB / Yazma 1650MB)
Meslek
Bilgi İşlem
1.5 milyon TL bütçeyle alınabilecek en iyi SUV modellerini araştırıyoruz. Aklımızda Hyundai Tucson ve Cherry modelleri var, ancak bu fiyat aralığında başka hangi SUV'lar mantıklı olur?

Sıfır veya ikinci el fark etmeksizin, konfor, performans, donanım ve yakıt tüketimi açısından en iyi seçenekleri önerir misiniz? önceliğimiz SUV modelleri, ancak fiyat/performans açısından daha mantıklı bir model varsa değerlendirmeye açığız.

Kullanan veya bilgi sahibi olanların yorumlarını bekliyorum.

SUV'lar genel olarak yakarlar. SUV tercih edecekseniz yakıt konusunu biraz gözardı etmeniz lazım. Özellikle turbo benzinli araçlarda en ufak bir agresif sürüş, direk yakıtı etkiliyor. Bende MG ZS var. Şehiriçi sakin kullanımda 10 lt nin altına inmiyor. Biraz gaza yüklendiğimde 12 lt lere çıkıyor hemen.

Chery'ler konfor ve donanım anlamında iyi araçlar. O fiyat bandında değerlendirilebilir. Üzeceğini sanmıyorum sizi.

1.5 milyon TL bütçeyle alınabilecek en iyi SUV modellerini araştırıyoruz. Aklımızda Hyundai Tucson ve Cherry modelleri var, ancak bu fiyat aralığında başka hangi SUV'lar mantıklı olur?

Sıfır veya ikinci el fark etmeksizin, konfor, performans, donanım ve yakıt tüketimi açısından en iyi seçenekleri önerir misiniz? önceliğimiz SUV modelleri, ancak fiyat/performans açısından daha mantıklı bir model varsa değerlendirmeye açığız.

Kullanan veya bilgi sahibi olanların yorumlarını bekliyorum.

1.5TSI Skoda Kamiq
1.6T-GDI Hyundai Kona

VW taigo, peugeout 2008, Opel mokka, bulursanız Renault austral bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı