1.5 milyona hangi araba alınmalı?

Diamoon

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar yaklaşık 1.450.000₺-1.500.000₺ bandında bütçem mevcut ilk başta Mercedes C200D 2016 araçlara bakıyordum fakat dizel motorları biraz problemliymiş. Audi A3 35 TFSI Sport pakete bakıyorum lakin emin olamadım. Aynı zamanda Audi A4 2016 da bu liste içerisinde. Km olarak aracın her yaşı için 20.000 km baz alıyorum. Biraz daha Hissettiren araçlara bakıyorum, tavsiye edebileceğiniz araçlar mevcut mu? Bu araçlar hakkında kullanma deneyimine sahip kişilerin yorumları da önemli. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi Civic ve Corolla iyi ama bence bunlar çok klasik 508 çok farklı bir tarza sahip ben bayılıyorum bu araca.

Aynen 2016 artık eski. 2020'den aşağı araba alınmamalı uzun vade kullanılacaksa.
Öyle ama hocam piyasa da önemli, adam arabayı bir acil durumda satmaya kalksa 1 ay ilanda kalır belki.

Dostlar yaklaşık 1.450.000₺-1.500.000₺ bandında bütçem mevcut ilk başta Mercedes C200D 2016 araçlara bakıyordum fakat dizel motorları biraz problemliymiş. Audi A3 35 TFSI Sport pakete bakıyorum lakin emin olamadım. Aynı zamanda Audi A4 2016 da bu liste içerisinde. Km olarak aracın her yaşı için 20.000 km baz alıyorum. Biraz daha Hissettiren araçlara bakıyorum, tavsiye edebileceğiniz araçlar mevcut mu? Bu araçlar hakkında kullanma deneyimine sahip kişilerin yorumları da önemli. Şimdiden teşekkürler.
Hocam hatchback araba istermisiniz?

Dostlar yaklaşık 1.450.000₺-1.500.000₺ bandında bütçem mevcut ilk başta Mercedes C200D 2016 araçlara bakıyordum fakat dizel motorları biraz problemliymiş. Audi A3 35 TFSI Sport pakete bakıyorum lakin emin olamadım. Aynı zamanda Audi A4 2016 da bu liste içerisinde. Km olarak aracın her yaşı için 20.000 km baz alıyorum. Biraz daha hissettiren araçlara bakıyorum, tavsiye edebileceğiniz araçlar mevcut mu? Bu araçlar hakkında kullanma deneyimine sahip kişilerin yorumları da önemli. Şimdiden teşekkürler.

Bu fiyatta Mercedes Audi falan arama seni üzer ya eski(ki zaten 2016 model üstü bulamazsın) ya da km yüksek olur falan rahat edemezsin yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı