1.5 senede ülkenin geldiği hal

Hocam bak Suriye ve Irak ile karşılaştıralım istersen, oralarda bile alım gücü daha fazla, ha gelirleri ona göre düşük olabilir iç karışıklıklar olmasaydı buradan iyi durumdalardı her türlü. Şu an bile her türlü ürünün, benzinin, etin fiyatı Türkiye'den daha uygun, adamlar savaştan kaçıp buraya gelmişler buradaki pahalılığı beğenmiyorlar.

Şimdi kimse serbest piyasayı falan savunmasın:
Görüyorsunuz, buyrun ekran kartına bakın. Ne yazıyor, 1660Ti. Bu fiyatta, yok MSI falan hikaye resmen "logosuna" para istiyorlar derim ben bu durumda. Bu fotoğrafı çektiğim gün dolar 8+ idi. Aynı gün Newegg'de RTX 2070 Per-key RGB konfigürasyonu maksimum 13.6K idi. Ben böyle fırsatçılık görmedim. Tabi Newegg hayrına, kar yapmadan batmak için satış yapıyorsa bilemem.
"Vatan Kart" olayı ise ayrı komedi. Muhteşem bir şekilde müşterilerini düşünen, önemsiyen firma yaklaşık 8K bindirim yaptı. (!)

Çoğu Avrupa ülkesinde de fiyatlar küresel piyasada maliyetin artması sebebi ile arttı. Bizde bu artış ekonominin kötü durumda olması sebebiyle kat ve kat fazla hissedildi. Ayrıca Türkiye devletini Avrupa devletleri karşılaştırmak aşırı saçma . Bizi gelişmekte olan ülkeler ile kıyaslamanız lazım.
"SSD" tür ismidir.

Düzeltmek (a)dına çalışacağız, çalışacağız ve yine çalışacağız. Başka bir seçeneğimiz yok. Burası iyisiyle/kötüsüyle ülkemiz, evimiz. İdeallerimiz bu yönde yoğuruldu. Zor da olsa, var olabilmek adına elimizden küçük/büyük her ne geliyorsa yapmak zorundayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…